Tisuće Nikšićana došlo je na sinoćnji koncert hrvatskog kralja popa na glavnom gradskom trgu u Nikšiću. Rijeke ljudi slijevale se ka centru cijelo popodne, a trg je bio premali da primi sve one koji su htjeli uživati na prvom Tonyjevom koncertu u Nikšiću. Euforična publika je od prvih taktova otpjevala sve Tonyjeve pjesme, a vidno oduševljeni Tony nije mogao sakriti oduševljenje atmosferom i fantastičnom publikom.

"Još uvijek sam pod dojmovima koncerta. Hvala Nikšićanima na odličnoj atmosferi.Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam sljedeće druženje sa svojom publikom u Nikšiću." izjavio je Tony Cetinski. Želeći biti što bliže svojim obožavateljima Tony je nekoliko puta silazio sa pozornice i pridružio se publici, a ponesen odličnom atmosferom dio koncerta je otpjevao sa "improvizirane pozornice" za koju je poslužila gradska fontana, što je raspametilo sve prisutne na koncertu.

Dvosatni nastup Tonyja Cetinskog publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i petominutnim skandiranjem njegovog imena "Vrati se Tony". Tony je na bis i uglas sa oduševljenom publikom otpjevao još nekoliko ultimativnih hitova iz njegove bogate karijere, kultni "23.prosinac", "Od milijun žena" i "Umirem 100xdnevno". Da dobra glazba ne poznaje granice, još jednom je, dokazala publika u Nikšiću, znali su baš svaku pjesmu iako je to bio prvi koncert Tonyja Cetinskog u Nikšiću. "Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta", poručio je Tony razdraganoj publici na rastanku.

Tekst: Press
Fotografije: Ž. Šapurić
{gallery}albumi/tony180911:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO