×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/knockout020116
Les Orres FR - KOSF2016: Brkati party: LET3 - 02.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. siječnja 2016. god. u 15:41

 

Snježne padine francuskih Alpi su 5. godinu za redom mjesto najluđeg skijaškog provoda mladih Hrvata! Njih više od 1500 ovih dana uživa u 5. izdanju KnockOut Snow Festivala. Dok na veselje svih ljubitelja skijanja i bordanja snijeg već danima neumorno pada, lavinu, ali ne onu snježnu, već dobrih emocija, izazivaju izvođači koji nastupaju na festivalu.

 

Uz DJ-eve koji apres ski, street i večernje partije pretvaraju u ludu zabavu bez prestanka, tu su i bendovi čiji su večernji koncerti vrhunac svakodnevnog partijanja.

Ovih su dana svoje koncerte održali grupa Connect i najpopularniji riječki rokeri Let3, a za dobru zabavu tijekom festivala su zaduženi i miljenici publike S.A.R.S. te neponovljivi Dubioza kolektiv.

Ludi provod se nastavlja u ožujku na Mariborskom Pohorju, gdje vas čeka KnockOut Snow Closing (www.knockoutsnowclosing.eu).

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković
{gallery}albumi/knockout020116:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.