×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/zak161113
Karlovac - Ivan Zak - 16.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. studenog 2013. god. u 11:06

 

Ivan Zak ove subote održao je prvi u nizu koncerata u sklopu svoje dvoranske turneje po Hrvatskoj. Prvo odredište jednog od najtraženijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe bila je sportska dvorana Mladosti u Karlovcu. Nekoliko tisuća oduševljenih obožavatelja zajedno u glas sa Zakom pjevalo je njegove dobro poznate hitove „Bolja od najbolje“, „Naučila si me“, „Jedna noć“, „Tko mi te krade“, „Zbogom pameti“ i mnoge druge.

 

Sjajna atmosfera i uvijek dobro raspoloženi Zak publiku je držao puna dva sata u euforiji, a na nezaboravnom koncertu kao Ivanovi gosti, pojavili su se i TS Begini koji su svoju popularnost stekli upravo pjesmama čiju glazbu i stihove potpisuje Ivan Zak.

Njihov duet "Obriši suze" poharao je domaće top liste i jedna je od najvrćenijih pjesama po noćnim klubovima diljem Hrvatske. Uz ovu, Ivan Zak potpisuje i deset novih pjesama TS Begina koje će se naći na njihovom novom albumu čiji se izlazak očekuje u veljači sljedeće godine.

Nakon sjajnog nastupa u Karlovcu, Ivanova prva sljedeća odredišta su: Sportska dvorana u Koprivnici (06.12.) i Krapina (14.12.).

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/zak161113:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.