×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/glina040813
Glina - Hladno pivo & Miroslav Škoro - 04.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. kolovoza 2013. god. u 06:23

 

Hladno pivo pripremili pravu dvosatnu euforiju u Glini – U ekskluzivnoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo! ŠRC Banovac bio je premali za sve one koji su nedjelju navečer odlučili provesti uz nezaboravan koncert Hladnog piva u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Gline. Tisuće ljudi preko dva sata zabavljalo se uz najveće hitove Hladnog piva, ˝Supermen˝, ˝Pitala si me˝, ˝Samo za taj osjećaj˝ samo su jedan mali dio onoga što su dečki iz Hladnog piva pripremili tamošnjoj publici.

 

Neviđena euforija koja je vladala na Banovcu dio je najbolje zabave koja već nekoliko dana vlada u Glini. Večer prije, samu manifestaciju imao je čast pred prepunim Banovcem otvoriti koncertom Miroslav Škoro u čijim je svevremenskim hitovima ˝Juliška˝, ˝Mata˝, ˝Srce jako je˝,˝Šil, dil, daj˝ uživala publika svih generacija.

Miroslav Škoro još jednom je pokazao da ga publika itekako voli, a gradu Glini se zahvalio na ugodnom domaćinstvu. Nakon Miroslava Škore publiku je nastavio zabavljati DJ MM.

Uz koncerte tu su mnogobrojna sportska događanja i još mnogo toga čime Glina obilježava svoje dane. U fotogaleriji koju Vam donosimo pogledajte kako je bilo na koncertu Miroslava Škore i kako je Hladno pivo protreslo ŠRC Banovac i Glinu!

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/glina040813:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.