×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/arena251014
Arena Varaždin - Zečić & Stavros & Grdović - 25.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. listopada 2014. god. u 22:17

 

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati! U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana. Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.

 

Izvođači su maksimalno morali srezati svoje repertoare - "Kada bi svaki pjevao kao kada smo sami, to bi izašlo na nekih sedam i pol do devet sati, nemoguće. Zato smo morali maksimalno smanjiti repertoar, tako da izvučemo pjesme koje su ljudima najpoznatije, tu smo zbog ljudi!", rekao je Dražen Zečić.

Varaždinci i njihovi gosti, koji su u velikom broju bili iz Slovenije gdje ovi kraljevi uživaju veliku popularnost, popunili su Arenu čime su dokazali popularnost zabavne glazbe i da ovakvih koncerata nedostaje.

Stavros je zapjevao od svog hita "Dao bi sto Amerika" do hitova sa novog albuma "Ljubomorni ljudi" - "Odlična smo kombinacija! Iako, Zeko je rekao da će donijeti pršut a ja ga nisam vidio. I Grdović je obećao donijeti sir, i njega nisam vidio. Meni su rekli da donesem vino koje ću vratiti doma i podijeliti sa  prijateljima" - šalio se Stavros.

Zečić je zapjevao svoje hitove "Ima li nade za nas", "Stani srce", "Govore mi mnogi ljudi" do pjesama sa novog albuma, a Grdović je zapalio publiku svojim svevremenskim "Nije u šoldima sve", "Evo mene moji ljudi" i ostalim, a tokom večeri zapjevali su se i hitove Miše Kovača!

Sudeći prema broju posjetitelja i odličnoj atmosferi koja je vladala, koncert se pokazao pravim pogotkom! "Tri kralja zabave" će se ponovo moći vidjeti u Blatu na Cetini gdje ih je pozvao Zečić na druženje i da posjete novoizgrađenu kapelicu.

Tekst: Press
Fotografije: Igor Kelčec
{gallery}albumi/arena251014:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.