Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Varaždin - Zečić & Stavros & Grdović - 25.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. listopada 2014. god. u 22:17

 

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati! U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana. Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Jelena Rozga - 31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. rujna 2014. god. u 15:24

 

Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge! Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Ivan Zak - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. kolovoza 2014. god. u 14:10

 

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika. Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Jole - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 14:35

 

Da su ovogodišnji Dani piva u Karlovcu događanje o kojem se itekako priča, pokazuje se iz dana u dan, a brojni posjetitelji s velikim nestrpljenjem očekuje večernje koncerte. Kralj zabave Jole, sinoć je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu. Prostor na obali Korane bio je prepun obožavatelja koji su vikend odlučili započeti na najbolji mogući način, uz popularnog pjevača.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Massimo - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 11:30

 

Desna obala Korane na kojoj se održavaju ovogodišnji Dani piva u Karlovcu sinoć je bila pretijesna za sve one koji su stigli na koncert Massima. Publika ga je čekala s velikim nestrpljenjem, a kada je Massimo stao na pozornicu i zapjevao, sve drugo je stalo. Emocije su zavladale, a ovacije i pjesma se čula sa svih strana. Nije nikakva tajna da se Massimo i publika vole kao jedno, a najveća euforija nastala je kada je pjevao svoje najveće hitove ˝Iz jednog pogleda˝, ˝Dodirni me slučajno˝, ˝Tišina˝, ˝Gdje smo sad˝, te najveći ˝Suze nam stale na put˝. Koncertom u Karlovcu, Massimo je oduševio desetak tisuća ljudi, te opravdao zasluženi status jednog od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji!


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.