Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovac - Ivan Zak - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. studenog 2013. god. u 11:06

 

Ivan Zak ove subote održao je prvi u nizu koncerata u sklopu svoje dvoranske turneje po Hrvatskoj. Prvo odredište jednog od najtraženijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe bila je sportska dvorana Mladosti u Karlovcu. Nekoliko tisuća oduševljenih obožavatelja zajedno u glas sa Zakom pjevalo je njegove dobro poznate hitove „Bolja od najbolje“, „Naučila si me“, „Jedna noć“, „Tko mi te krade“, „Zbogom pameti“ i mnoge druge.


Opširnije...
 
K Pivovari - Tamburaška večer - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. studenog 2013. god. u 14:31

 

Kao i svake subote, Ožujsko Pub "K Pivovari" priredio je tamburašku večer. U prepunom klupskom dijelu restorana bila je sjajna atmosfera. Gosti su pjevali i plesali na podiju, a neki su zavrsili i na stolicama. Mnogi su uživali u ukusnoj hrani i dobrom vinu, ali i njih je atmosfera ponjela i potakla na pjesmu i ples. Zabava uz tamburaše potrajala je do kasno u noć.


Opširnije...
 
River Pub Sisak - Karneval - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. studenog 2013. god. u 14:37

 

Program Karneval renomiranog zagrebačkog DJ-a Robyja Slive i ove je subote napunio sisački River Pub. Na ulazu su goste dočekale prekrasne hostese, a vatrena atmosfera u klubu navela je mnoge na stolove i šankove, a poglede svih prisutnih plijenile su sexy plesačice. Odabir glazbe DJ-a Robyja Slive držao je raspjevan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Long Island Bar - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. studenog 2013. god. u 13:11

 

Long Island Bar u Zelini, kao i svake godine, priredio je veliki tulum za Noć vještica. Za DJ pultom je nastupio renomirani zagrebački DJ Saša Šoštarić, poznat po dugogodišnjoj rezidenciji u kultnim zagrebačkim klubovima od Kulušića, Saloona, Hemingwaya i mnogih drugih, kao i novaljskog Cocoma.


Opširnije...
 
River Pub Sisak - Cirkus - 26.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. listopada 2013. god. u 12:33

 

U subotu je sisački klub River Pub "gorio". Novi program renomiranog zagrebačkog DJ-a Robija Slive atraktivnog naziva "Cirkus" pobudio je velik interes i gosti su ga preplavili. Vatrena atmosfera navela je mnoge na ples čak i po šanku, a poglede svih prisutnih plijenile su sexy plesačice. DJ Robi Sliva pripremio je totalni mashup i največim hitovima današnjice držao je raspjevan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 26

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.