Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovac - Dani piva: Jole - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 14:35

 

Da su ovogodišnji Dani piva u Karlovcu događanje o kojem se itekako priča, pokazuje se iz dana u dan, a brojni posjetitelji s velikim nestrpljenjem očekuje večernje koncerte. Kralj zabave Jole, sinoć je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu. Prostor na obali Korane bio je prepun obožavatelja koji su vikend odlučili započeti na najbolji mogući način, uz popularnog pjevača.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Massimo - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 11:30

 

Desna obala Korane na kojoj se održavaju ovogodišnji Dani piva u Karlovcu sinoć je bila pretijesna za sve one koji su stigli na koncert Massima. Publika ga je čekala s velikim nestrpljenjem, a kada je Massimo stao na pozornicu i zapjevao, sve drugo je stalo. Emocije su zavladale, a ovacije i pjesma se čula sa svih strana. Nije nikakva tajna da se Massimo i publika vole kao jedno, a najveća euforija nastala je kada je pjevao svoje najveće hitove ˝Iz jednog pogleda˝, ˝Dodirni me slučajno˝, ˝Tišina˝, ˝Gdje smo sad˝, te najveći ˝Suze nam stale na put˝. Koncertom u Karlovcu, Massimo je oduševio desetak tisuća ljudi, te opravdao zasluženi status jednog od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji!


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Thompson - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. kolovoza 2014. god. u 18:56

 

Prepuni športsko-rekreacioni centar Korana u Karlovac uživao je sinoć u koncertu Marka Perkovića Thompsona u sklopu ovogodišnjih Dana piva. Još jednom je Thompson pokazao kako obožavateljima na svakom nastupu pruža vrhunski audio-vizualni doživljaj, a publika je u jednom dahu odslušala koncert od prvih do posljednjih taktova.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Hladno pivo - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. kolovoza 2014. god. u 16:32

 

Energični i uvijek jedinstveni, Hladno pivo ponovno je dokazalo zašto su jedan od najtraženijih regionalnih bandova. Odličnim nastupom u sklopu Dana piva, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, sinoć su karlovčanima i njihovim gostima priuštili još jedan koncert za pamćenje. Desna obala Korane ponovno je bila pretijesna za sve željne odlične glazbe i zabave.


Opširnije...
 
Karlovac - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. kolovoza 2014. god. u 19:17

 

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade. Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje. O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti na fotografijama, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.