Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovac - Dani piva: Thompson - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. kolovoza 2014. god. u 18:56

 

Prepuni športsko-rekreacioni centar Korana u Karlovac uživao je sinoć u koncertu Marka Perkovića Thompsona u sklopu ovogodišnjih Dana piva. Još jednom je Thompson pokazao kako obožavateljima na svakom nastupu pruža vrhunski audio-vizualni doživljaj, a publika je u jednom dahu odslušala koncert od prvih do posljednjih taktova.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Hladno pivo - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. kolovoza 2014. god. u 16:32

 

Energični i uvijek jedinstveni, Hladno pivo ponovno je dokazalo zašto su jedan od najtraženijih regionalnih bandova. Odličnim nastupom u sklopu Dana piva, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, sinoć su karlovčanima i njihovim gostima priuštili još jedan koncert za pamćenje. Desna obala Korane ponovno je bila pretijesna za sve željne odlične glazbe i zabave.


Opširnije...
 
Karlovac - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. kolovoza 2014. god. u 19:17

 

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade. Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje. O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti na fotografijama, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Dubioza kolektiv - 24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. god. u 22:18

 

Deset tisuća posjetitelja uživalo je sinoć u koncertu Dubioze kolektiva na 'Danima piva' u Karlovcu. Publika na prepunom prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana uživala je u istinskoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovi 'Kažu', 'Blam, Blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal' i brojni drugi zapalili su publiku i još jednom dokazali zašto je Dubioza u regiji, ali i šire, jedan od najuspješnijih bendova današnjice.


Opširnije...
 
Club Šumica - Teška Industrija - 02.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. svibnja 2014. god. u 19:17

 

Teška Industrija oduševila brojne Splićane i Splićanke svojim koncertom u Clubu Šumica. Nakon više od dvije godine, Splitu su napokon pokazali što znači spoj kvalitete, iskustva i odličnog glasa naše sugrađanke Leje Mijatović koja je bila najsretnija što pjeva u svom rodnom gradu. Brojni fanovi i obožavatelji došli su čak nekoliko sati prije samog koncerta u klub. Publika je bila oduševljena repertoarom koji su pomno birali za Split. Nakon koncerta zabava je trajala sve do jutra, za što je najzaslužniji DJ Sully.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 26

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.