Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Centar za kulturu Čakovec - Učiteljice - 08.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. ožujka 2016. god. u 15:21

 

Atraktivne Učiteljice sinoć su na Dan žena održale veliki koncert u rasprodanoj dvorani Centra za kulturu Čakovec. Matei, Ani i Silviji ovaj je koncert bio slavljenički, ne samo zbog proslave Dana žena, već i zbog činjenice kako su Učiteljice slavile i svoj drugi rođendan, 'Ovo nam je najbolji poklon za rođendan, hvala vam. Sljedeće godine se vidimo ponovo na istom mjestu.', obećale su cure.


Opširnije...
 
Mariborsko Pohorje - Ivan Zak - 05.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. ožujka 2016. god. u 20:26

 

Za najluđe zatvaranje skijaške sezone sinoć se na Mariborskom Pohorju pobrinuo Ivan Zak, koji je pred stotinama mladih iz Hrvatske nastupio na KnockOut Snow Closingu. KnockOut Snow Closing je na Pohorju tijekom vikenda okupio više od 700 Hrvata koji su uživali u zimskim radostima, partijanju i koncertima. Osim Ivana Zaka, za dobar su provod bili zaduženi i DJ Luca Montecchi, Ivan Prodan - Prodjo (sax) te Seriously Tw!sted.


Opširnije...
 
Kombank Arena Beograd - Tony Cetinski - 05.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. ožujka 2016. god. u 14:28

 

Nošen snažnim emocijama Tony Cetinski s beogradskom je publikom sinoć proslavio 25 godina karijere. Kombank Arena po četvrti je put ugostila jednog od najpopularnijih glazbenika regije, Tonyja Cetinskog koji je u Beogradu nastavio priču započetu u pulskoj Areni prošlog ljeta. Dvadesetpet godina uspješne karijere sinoć je Tony proslavio s publikom ne krijući da se on i Beograd vole javno. Posjetitelje u Areni svojim je hitovima 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći, 'Kamen na duši'i aktualnim 'Na ulazu', zagrijala odlična grupa 'Pravila igre', da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena, jedinstveni Tony Cetinski.


Opširnije...
 
Mariborsko Pohorje - KnockOut Snow Closing - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. ožujka 2016. god. u 20:09

 

U tijeku je najluđe zatvaranje skijaške sezone - KnockOut Snow Closing na Mariborskom Pohorju, gdje stotine mladih iz Hrvatske uživa u zimskim radostima, partijanju i koncertima! Za odličnu atmosferu prve večeri su se pobrinuli DJ Luca Montecchi i Ivan Prodan - Prodjo na saksofonu, dok će večeras koncert održati Ivan Zak.


Opširnije...
 
Ljubljana - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. siječnja 2016. god. u 20:11

 

Trosatnim koncertom u ljubljanskoj hali Tivoli Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavili su niz slavljeničkih koncerata povodom svog 30. rođendana. Ljubitelje klapske pjesme Zadrani su podigli na noge pjesmama poput: 'Zora bila', 'Zalutali pogled', 'Ispod tvoje boloture', 'Kapetane, tribali bi doma', 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Nisan te sriće' i mnoge druge.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.