Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 



Šoderica - Partyloop Open Air - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 18:49

 

Ovog vikenda, u subotu, na jezeru Šoderica održan je 14. Partyloop Open Air, jedan od najvećih događaja elektronske glazbe ovoga kraja. Svima dobro poznati Krnya, uz čije ritmove je velik broj partijanera ovih prostora razvijao svoju ljubav prema elektronskoj glazbi, otvorio je ovogodišnji Partyloop Open Air. U kombinaciji s električnom gitarom, kojom je virtuoz Ferzzo začinio njegov nastup, postavljeni su temelji za odličan party.


Opširnije...
 
Eurovision Stockholm - Finale - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2016. god. u 20:07

 

U dramatičnoj završnici 61. Eurosonga subotu u Stockholmu, Ukrajina je osvojila prvo mjesto. Ukrajinska predstavnica Jamala, pomoću glasova publike, prestigla je Australiju i Dami Im koja je dobila najviše bodova stručnih žirija, te zasjala na prvome mjestu s 534 boda. Australija nije toliko impresionirala publiku, pa se našla na drugome mjestu s ukupno 511 bodova. Rusija, koju je žiri svrstao na 5. mjesto, velikim brojem bodova koje je Sergeyu Lazarevu dodijelila publika uspjela se na kraju popesti na 3. mjesto s 491 bodom.


Opširnije...
 
Eurovision Stockholm - 1. polufinalna večera - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. svibnja 2016. god. u 17:54

 

Sjajnom interpretacijom pjesme 'Lighthouse' Nina Kraljić u utorak je izborila nastup Hrvatske u polufinalu 61. Eurosonga. U finale, koje će se održati u subotu 14. svibnja, plasiralo se ukupno 10 zemalja: Azerbajdžan, Rusija, Nizozemska, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Armenija, Češka, Cipar i Malta, uz zemlje koje su direktno u finalu: Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija, kao i domaćin prijenosa Švedska. U finalu će također nastupiti 10 zemalja iz druge polufinalne večeri, koja će se održati u četvrtak, 12.svibnja.


Opširnije...
 
Maribor - Zdravko Čolić - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. travnja 2016. god. u 22:15

 

Puna dvorana Tabor u petak je uživala u trosatnom koncertu Zdravka Čolića koji se u Maribor vratio nakon dugih sedam godina. Koncert je oduševio njegove fanove koji su ga dočekali ovacijama, ali i samog Čolića koji uvijek ističe kako voli Sloveniju gdje ima puno prijatelja i tamošnju publiku koja uvijek s njim koncert otpjeva u glas.


Opširnije...
 
Dvorana Gradski vrt Osijek - Tony Cetinski - 12.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. ožujka 2016. god. u 15:44

 

Koncertna turneja Tonyja Cetinskog ovog se vikenda nastavila u Osijeku. Dvorana Gradski vrt ovoga je puta ugostila jednu od najtraženijih regionalnih zvijezda Tonyja Cetinskog, koji upravo ovom turnejom obilježava 25 godina izuzetno uspješne karijere. Tony se nezaboravnim trosatnim koncertom odužio osječkoj publici koja ga vjerno prati sve ove godine.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.