Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Galerija Lauba - Novi izgled Karlovačkog piva - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. veljače 2015. god. u 17:19

 

Jučer je u galeriji Lauba na veličanstven način predstavljen novi izgled omiljenog hrvatskog piva - Karlovačkog piva. U jedinstvenom iskustvu uživalo je više od 600 uzvanika među kojima su bili predstavnici domaćih kompanija i medija te osobe iz javnog i političkog života: Sandra Bagarić, Ivan Todorić, Ivan Dečak, Tarik i Lejla Filipović, Marko Tolja, Davor Bruketa i Siniša Waldinger, rukometaši Zlatko Horvat i Filip Ivić, vaterpolisti Miho Bošković i Pavo Marković, Andrea Andrassy, Iva Šulentić, Renata Sabljak, Saša Buneta, Lana Klingor Mihić, Ivana Mišerić, Viktor Drago, Damir Martinović Mrle, modni dvojac Elfs, Neven Ciganović, bend Pavel, Nevena Rendeli, Ivana Mišura i Vanillaz.


Opširnije...
 
Arena Varaždin - Zečić & Stavros & Grdović - 25.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. listopada 2014. god. u 22:17

 

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati! U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana. Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Jelena Rozga - 31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. rujna 2014. god. u 15:24

 

Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge! Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Ivan Zak - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. kolovoza 2014. god. u 14:10

 

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika. Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.


Opširnije...
 
Karlovac - Dani piva: Jole - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 14:35

 

Da su ovogodišnji Dani piva u Karlovcu događanje o kojem se itekako priča, pokazuje se iz dana u dan, a brojni posjetitelji s velikim nestrpljenjem očekuje večernje koncerte. Kralj zabave Jole, sinoć je doslovno protresao Karlovac, a ljubitelji njegovih pjesama došli su na svoje uživajući u nezaboravnom koncertu. Prostor na obali Korane bio je prepun obožavatelja koji su vikend odlučili započeti na najbolji mogući način, uz popularnog pjevača.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 26

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.