Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kranjska Gora - KnockOut Snow Closing 2017. - 17./19.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. god. u 18:03

kosc1803171

 

Proteklog vikenda se u Kranjskoj Gori održalo četvrto izdanje najluđeg hrvatskog skijaško-glazbenog zatvaranja zimske sezone - KnockOut Snow Closing 2017. Za vrhunski provod više od tisuću mladih pristiglih iz Hrvatske su se u terminu od 17. do 19. ožujka pobrinuli Joško Čagalj - Jole, Lana Jurčević, DJ Luca Montecchi te uvijek spreman Collegium tim.


Opširnije...
 
Les Orres - KnockOut Snow Festival - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. siječnja 2017. god. u 02:04

collegium1201171

 

Kako to izgleda kad se francuske Alpe zatresu uz glazbu "rokera iz Gajnica" moglo se iskusiti ovog tjedna na KnockOut Snow Festivalu gdje su dečki iz Hladnog Piva nastupili i ove zime - i to u ljetnom izdanju! Ljubav između Hladnog piva i KnockOuta traje već dugi niz godina, još od prvog izdanja festivala, kad su se neki od članova benda po prvi put okušali u skijanju.


Opširnije...
 
Beograd - ĐIR po Beogradu - 21./23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. listopada 2016. god. u 17:18

djir2210161

 

Gdje je dobar provod, tamo su i Hrvati! Pokazalo se to proteklog vikenda u balkanskoj prijestolnici zabave, gdje su brojni mladi iz Hrvatske uživali u trodnevnom ĐIR-u po Beogradu! Điralo se po beogradskim kavanama, uživalo uz trubače, partijalo na boat partyju po Savi i Dunavu, a nije se zaobišlo ni legendarne splavove.


Opširnije...
 
Varaždin - Špancirfest: Tony Cetinski - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. god. u 17:14

 

Svi špancireri koji su u vikendu za nama pohodili Varaždin uživali su u nastupu jednog od najtraženijih imena glazbene scene Tonija Cetinskog. Sam Toni odužio im se na sebi svojstven način, predivnim koncertom prepunim neiscrpne energije i odličnih pjesama. Ovim nastupom pred prepunom glavnom pozornicom Špancirfesta, Toni je po tko zna koji put dokazao zašto se za njegove koncerte traži mjesto više, a publiku u Varaždinu poveo je na nezaboravno glazbeno putovanje kroz dvadeset pet godina blistave karijere. Svoje mjesto na repertoaru pronašli su i aktualni Tonijevi singlovi 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda'.


Opširnije...
 
Šoderica - Partyloop Open Air - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 18:49

 

Ovog vikenda, u subotu, na jezeru Šoderica održan je 14. Partyloop Open Air, jedan od najvećih događaja elektronske glazbe ovoga kraja. Svima dobro poznati Krnya, uz čije ritmove je velik broj partijanera ovih prostora razvijao svoju ljubav prema elektronskoj glazbi, otvorio je ovogodišnji Partyloop Open Air. U kombinaciji s električnom gitarom, kojom je virtuoz Ferzzo začinio njegov nastup, postavljeni su temelji za odličan party.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.