Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sisak - 1st Sisak Summer Fest - 27.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. svibnja 2011. god. u 17:21

 

Prvi po redu SISAK SUMMER FEST oduševio je sve prisutne vrhunskom ogranizacijom, light show-om, te domaćim i stranim gostima.


Opširnije...
 
Beograd - Sensation White - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. svibnja 2011. god. u 12:47

 

Najveći DJ party na svijetu, glazbeno-scenski spektakl Sensation white, održao se u subotu u prepunoj Beogradskoj areni. Spektakularno otvaranje u 22 sata pratio je vatromet, svjetlosni i laserski efekti, dok su se sa strane nalazile "meduze" sa svjetlosnim i zvučnim efektima, a sve to pratila je poruka "Vodimo vas u bijeli ocean, na putovanje na kojem ćete upoznati sami sebe".


Opširnije...
 
Eurosong 2011 - Finalna večer - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2011. god. u 12:18

 

U glamuroznoj Areni u Düsseldorfu u subotu je održana finalna večer Eurosonga 2011. Nakon izuzetno neizvjesnog glasanja, poslije brojanja svih glasova, Azerbajdžan je pobijedio. Predstavnici Azerbajdžana Ell i Nikki sa pjesmom pod nazivom "Running Scared" osvojili su srca mnogih i popeli se na tron pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga.


Opširnije...
 
Eurosong 2011 - Probe Finala - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. svibnja 2011. god. u 12:06

 

U glamuroznoj Areni u Düsseldorfu povodom Eurosonga 2011 svoje generalne probe za veliku finalnu večer imali su izvođači koji su se izborili polufinalnim večerima i oni koji su dobrim plasmanom svoje zemlje prošle godine, osigurali direktan ulaz u finalnu večer. Atmosfera je cijelo vrijeme probe bila vruća, napetost se osjećala zrakom, vršile su se zadnje tehničke probe glazbe i osvjetljenja. Sve je spremno za subotnje grand finale Eurosonga 2011 pred 38 tisuća gledatelja u Düsseldorf Areni i pred više od 120 milijuna televizijskih gledatelja.


Opširnije...
 
Eurosong 2011 - Party - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. svibnja 2011. god. u 18:55

 

U utorak se nakon 1 polufinalne večeri Eurosonga 2011. u Düsseldorfu održao veliki party na kojem su sudjelovali svi sudionici koji se natječu ove godine. Najveseliji su bili oni koji su upravo izborili svoj nastup u finalnoj večeri koja će se održati u subotu. Nažalost naša predstavnica Daria Kinzer nije se uspjela plasirati u finale. Pjevalo se, plesalo, uživalo u jedinstvenoj atmosferi Eurosonga, al ipak se na licima moglo vidjeti zabrinutost svih onih koji će u četvrtak izađu na veliku pozornicu ne bi li izborili i oni svoj nastup na finalu.


Opširnije...
 

   Stranica 25 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.