Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Eurosong 2012 - 6. dan / Probe - 18.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. svibnja 2012. god. u 20:49

 

Na probama u Kristalnoj dvorani u Bakuu povodom Eurosonga 2012, svoje probe u petak su imali predstavnici: Makedonije, Rusije, Bakua, Nizozemske, Portugala, Austrije, Bugarske, Mađarske, Ukrajine i Irske.


Opširnije...
 
Eurosong 2012 - 6. dan / Backstage - 18.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. svibnja 2012. god. u 20:42

 

Na probama u Kristalnoj dvorani u Bakuu povodom Eurosonga 2012, bilo je veselo i na pozornici i u backstageu gdje su se izvođaci pripremali za svoj nastup. U petak su na rasporedu bili predstavnici: Makedonije, Srbije, Rusije, Bakua, Nizozemske, Portugala, Austrije, Bugarske, Mađarske, Ukrajine i Irske.


Opširnije...
 
Beograd - Sensation White - 12.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. svibnja 2012. god. u 20:42

 

Osmosatni program najpoznatije svjetske atrakcije otvorio je Mr. White te su poslije njega svoje umijeće pokazali Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano i za kraj Hardwell. Ove godine beogradskom Arenom dominirao je lotosov cvijet, te je DJ pult bio napravljen upravo u obliku njega. Svi fanovi Sensation-a osim odlične muzike mogli su uživati i u prekrasnom uređenju sastavljenom od 92 LED lopte koje su se kretale velikom brzinom po stropu i mijenjale boje.


Opširnije...
 
Turizmijada 2012. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. svibnja 2012. god. u 19:05

 

Posjetili smo ovogodišnju Turizmijadu koja se po prvi puta odvijala u Hrvatskoj, nedaleko od Makarske, preciznije u Baškom polju. Naime okupljanje raznih nacija sa područja Ex Yu nije moglo ni pod koju cijenu loše završiti. Uzevši to u obzir razna sportska događanja, zanimljiva predavanja i lude noćne party-e koji su se odvijali sa veselom ekipom za mix pultom, ostali smo sve samo ne ravnodušni. DJ-i su se izmjenjivali cijelo vrijeme.


Opširnije...
 
Lauba - Cro A Porter - 1. dan - 21.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. ožujka 2012. god. u 20:56

 

Svima je već poznato da je ožujak mjesec rezerviran za modu, najnovije modne trendove i naravno najveći i najdugovječniji domaći modni događaj. Devetnaesti po redu Cro A Porter održat će se od 21. do 24. ožujka 2012. i to čak na dvije lokacije. Lauba ugošćuje Cro A Porter na dva dana. Prvi dan je rezerviran za revije alternativnih modnih dizajnera, dok je drugi dan rezerviran za izložbu dizajnerske kolekcije i druženje sa dizajnerima.


Opširnije...
 

   Stranica 21 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.