Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Turizmijada 2012. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. svibnja 2012. god. u 19:05

 

Posjetili smo ovogodišnju Turizmijadu koja se po prvi puta odvijala u Hrvatskoj, nedaleko od Makarske, preciznije u Baškom polju. Naime okupljanje raznih nacija sa područja Ex Yu nije moglo ni pod koju cijenu loše završiti. Uzevši to u obzir razna sportska događanja, zanimljiva predavanja i lude noćne party-e koji su se odvijali sa veselom ekipom za mix pultom, ostali smo sve samo ne ravnodušni. DJ-i su se izmjenjivali cijelo vrijeme.


Opširnije...
 
Lauba - Cro A Porter - 1. dan - 21.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. ožujka 2012. god. u 20:56

 

Svima je već poznato da je ožujak mjesec rezerviran za modu, najnovije modne trendove i naravno najveći i najdugovječniji domaći modni događaj. Devetnaesti po redu Cro A Porter održat će se od 21. do 24. ožujka 2012. i to čak na dvije lokacije. Lauba ugošćuje Cro A Porter na dva dana. Prvi dan je rezerviran za revije alternativnih modnih dizajnera, dok je drugi dan rezerviran za izložbu dizajnerske kolekcije i druženje sa dizajnerima.


Opširnije...
 
Novi Sad - Spens - Tony Cetinski - 08.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. ožujka 2012. god. u 11:14

 

"Dobro večer, konačno u Novom Sadu" pozdravio je Tony publiku u ispunjenoj dvorani Spens, 8. ožujka u Novom Sadu, i izazvao euforični pljesak okupljenih. Fantastična atmosfera i genijalna publika koja je pjevala od prve do zadnje pjesme slike su koje ćemo pamtiti zauvijek. Nakon dva i pol sata svirke publika je htjela još i dozivala Tonyja na bis, a Tony im je priredio pravu poslasticu i na bis izveo najavni singl novog albuma "Opet si pobijedila" i kultni "23. prosinac".


Opširnije...
 
Arena Bg - Tony Cetinski - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. veljače 2012. god. u 11:12

 

Tony Cetinski održao je koncert "Otkrivanje strasti" za Valentinovo u punoj Areni Beograd. Program koncerta, Crossover trilogija "Otkrivanje strasti", već imenom najavio je glazbeno putovanje kroz tri glazbene strasti. Tony se pojavio na pozornici beogradske Arene praćen orkestrom Zagrebačke filharmonije, akademskog zbora "Krsmanac" i članovima svog pop benda. 200 vrhunskih glazbenika na čelu s Tonyjem publika je pozdravila ovacijama.


Opširnije...
 
Platinum bar - Otvorenje - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. prosinca 2011. god. u 11:28

 

U petak se u Zagrebu održalo svečano otvorenje Platinum bara. Otvaranje je privuklo veliki broj gostiju koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj. Zabava je potrajala u odličnom raspoloženju dugo u noć. Platinum baru želimo puno uspjeha u radu.


Opširnije...
 

   Stranica 21 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.