Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Bibano - After Beach party - 29.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. lipnja 2012. god. u 19:24

 

Zadarska regija od danas pleše u ritmu Bibano Beach Cluba. After Beach party na jednoj od najljepših plaža u zadarskoj okolici, plaži Punta, privukao je stotine gostiju željnih dobre zabave. Svjetski glazbeni hitovi, atraktivne plesačice te prekrasan ambijent tik uz Jadransko more odavalo je dojam pozitivne energije, ljetnog zanosa i dobrih vibracija. Bibano Beach Club novo je mjesto za vrhunske ljetne provode.


Opširnije...
 
Varaždin - DFC Open Air Festival 2012. - 21./22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. lipnja 2012. god. u 19:00

 

S mora se selimo na sjever Hrvatske (točnje u Varaždin), gdje su nas proteklog vikenda zabavljali dečki hrvatske i slovenske scene elektronske glazbe, njih 21 u dva dana. Petar Dundov kao headliner u četvrtak, a Beltek kao headliner u petak i kao zvijezda čitavog događanja rasplesali su publiku do kraja. Osim njih, bilo je tu još poznatih imena: D-Name, Omega Drive, Marc Times, Jasmin Barbir, Pete Dux, Josh Somen.


Opširnije...
 
Buba Beach - Echo Festival - 1. dan - 22.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. lipnja 2012. god. u 10:36

 

Oko 800 ljubitelja elektronske glazbe uživalo je jučer u suncu, moru i plesu na makarskoj plaži Buba Beach na prvom danu Echo Festivala. Na tri festivalske bine mladi posjetitelji, mahom iz Velike Britanije, mogli su čuti neka od najsvježijih imena britanske klupske scene. Sinoć su se, među ostalima, na DJ pult popeli Pariah, Mandy Jordan i DoubtingThomas, a domaće su boje branili su Petar Dundov i Toni Juranović.


Opširnije...
 
Beograd - Finale Survivora - 02.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. lipnja 2012. god. u 11:43

 
I prvi regionalni Survivor došao je svome kraju! U dramatičnoj finalnoj večeri nabijenoj emocijama nakon glasovanja gledatelja i Velikog Vijeća napokon smo dobili ime osobe koja je osvojila nagradu od 50.000 eura. Upravo je Vlada Vuksanović ta osoba, no nije mu bilo lako na tom putu, kao ni u samom finalu. U studijskoj epizodi showa prvo su se svi natjecatelji prisjetili najkritičnijih i najdramatičnijih trenutaka u Survivoru, a njih je uistinu bilo dosta.


Opširnije...
 
Bjelovar - Ðorđe Balašević - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. lipnja 2012. god. u 11:13

 

Bjelovar je večeras bio dio još jednog posebnog događaja - gostovanja Đorđa Balaševića u ovom gradu, još jednog za kojeg se pokazalo da izuzetno voli svog gosta. Balašević se publici, koja je stigla iz raznih krajeva Hrvatske, odužio izuzetnim nastupom, prepričavajući "Kalendar mog djetinjstva" i tako promovirao još nenapisanu knjigu, onu koja ne govori samo o njegovim danima najranije mladosti, već onako "balaševićevski" i o nekim prošlim vremenima, ljudima i prostorima... i ne samo to!


Opširnije...
 

   Stranica 17 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.