Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovac - Dani piva: Dubioza kolektiv - 24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. god. u 22:18

 

Deset tisuća posjetitelja uživalo je sinoć u koncertu Dubioze kolektiva na 'Danima piva' u Karlovcu. Publika na prepunom prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana uživala je u istinskoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovi 'Kažu', 'Blam, Blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal' i brojni drugi zapalili su publiku i još jednom dokazali zašto je Dubioza u regiji, ali i šire, jedan od najuspješnijih bendova današnjice.


Opširnije...
 
Club Šumica - Teška Industrija - 02.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. svibnja 2014. god. u 19:17

 

Teška Industrija oduševila brojne Splićane i Splićanke svojim koncertom u Clubu Šumica. Nakon više od dvije godine, Splitu su napokon pokazali što znači spoj kvalitete, iskustva i odličnog glasa naše sugrađanke Leje Mijatović koja je bila najsretnija što pjeva u svom rodnom gradu. Brojni fanovi i obožavatelji došli su čak nekoliko sati prije samog koncerta u klub. Publika je bila oduševljena repertoarom koji su pomno birali za Split. Nakon koncerta zabava je trajala sve do jutra, za što je najzaslužniji DJ Sully.


Opširnije...
 
Alcatraz - Miss Mavrik & Allegra - 05.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. travnja 2014. god. u 22:54

 

U subotu, 5. travnja bjelovarski klub Alcatraz ugostio je britansku DJ-icu Miss Mavrik koja je ovom prigodom za oko 1000 posjetitelja vrtila set klupskog housea. Za pultom joj se pridružila još jedna dama, domaća uzdanica Allegra iz Zagreba, a vatrenu atmosferu na podiju dodatno su začinile atraktivne plesačice sa Zrća. Alcatraz je noćni klub otvoren krajem prošle godine, a prvi house party održan prije mjesec dana napravio je i više od očekivanoga, te je menadžment kluba odlučio i dalje ulagati u program elektronske glazbe.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 07.-09.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. siječnja 2014. god. u 20:09

 

Svjetske DJ zvijezde The Shapeshifters i hrvatskri rockeri Hladno Pivo, Connect i Vanillaz zatresli su bajkoviti gradić Orcieres koji se nalazi na 1850 m/nv! Hitovi popularnih grupa Hladnog Piva i Connecta pjevali su se u francuskim Alpama a uzavrelu atmosferu do usijanja su doveli britanski DJ duo The Shapeshifters te hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz. Sportska arena KnockOut Snow Festivala posljednjih je dana doživjela svoj vrhunac a u cjelodnevnim sportskim i zabavnim sadržajima uživali su i sami izvođači.


Opširnije...
 
Orcieres - KnockOut Snow Festival - 05./06.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2014. god. u 19:57

 

LET 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orciersu! Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama. Čak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis. Hrvatski rockeri slobodne trenutke koriste kako bi uživali u snježnim padinama a viđeni su i u grudanju s kolegama glazbenicima.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.