Nedjeljna večer na opatijskoj Ljetnoj pozornici postala je mjesto najvećeg ovogodišnjeg ljetnog zbivanja, veliki koncert Olivera Dragojevića. Dugački bijeli tepih dočekao je goste odmah ispod naplatnih kućica za parking, a vodio je sve do samog ulaza pred pozornicu. Krasile su ga lijepe hostese koje su se nalazile na svakih par metara i posipale crvene latice ruža kako bi se posjetitelji osjećali glamurozno.

Nakon mnogih svjetskih metropola, Oliver se u Opatiju vratio nakon 35 godina gdje je bio održao svoj prvi koncert. Čim je prošetao kroz Ljentu pozornicu zadobio je veliki pljesak svoje vjerne publike koja je jedva dočekala njegove „stoljetne“ hitove. Među brojnom publikom primjetili smo veselu Maju Šuput s dečkom koja je također uživala u koncertu.

Sredina koncerta bila je u znaku prosidbe i veselja jednog mladog para koji je nakon izrečenog „Da“ pjevao zajedno sa Oliverom pjesmu „Moj lipi anđele“. U trenutku redanja hitova Oliveru je na pozornici društvo radio i Marko Tolja koji je izvrsno zamijenio Gibbonija i  s Oliverom u duetu otpjevao pjesmu „U ljubav vjere nemam“.

Koncert je zatvoren spektakularnim vatrometom i gromoglasnim pljeskom nezasitne publike koja je i nakon što se pozornica ispraznila dalje dozivala Olivera s riječima „Hoćemo još!“. Zaista koncert za pamćenje.

Tekst: Blondy
Fotografije: Bastardoo

 
{gallery}albumi/oliver270610:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO