Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - Flower Power - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2016. god. u 21:44

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu na posebnoj tematskoj večeri naziva 'Flower Power'. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice StereoBookings-a.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - DJ Dea - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2016. god. u 16:44

 

DJ Dea iz Beograda, po nekima najseksi DJ-ica u regiji, preuzela je DJ pult u Beach Baru Colosseum u Opatiji. Dea je stvorila užarenu atmosferu, ritmove uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Invasion night - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. srpnja 2016. god. u 18:39

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, The Liquidator - led robot...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Invasion night' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Reunion party - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. srpnja 2016. god. u 20:50

 

U petak u Beach baru Colosseum u Opatiji mnogobrojna ekipa zabavljala se je do ranih jutarnjih sati na svima dobro znanom 'Reunion partyju'. Za odličnu zabavu zadužen je bio TURKTHEDJ koji je svojim specifičnim glazbenim odabirom 'razvalio' dupkom puni klub. Kako je to izgledalo u Colosseumu pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Ultra Festival warm up party - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 21:03

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu na velikom Ultra Festival warm up partyju powered by Heineken. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 102

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.