Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - Utorak - 19.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2016. god. u 22:58

 

U utorak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - House Sisters - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 21:05

 

U subotu je Colosseum u Opatiji nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima za koje su zadužene bile lijepe House Sisters (sestre Allegra i Thalia). Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra uz fantastične sestre i atraktivne plesačice.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - 16. godišnjica - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. srpnja 2016. god. u 14:27

 

Kao i svake godine Beach Bar Colosseum u Opatiji potrudio se je napraviti spektakl za svoju sad već 16. godišnjicu. Uz lijepe hostese, vatrene plesačice i moćnog The Liquidator-a - led robota... večer je prošla u najboljem mogućem ugođaju. Beach Baru Colosseum želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica!


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Sunrise2Sunset - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. srpnja 2016. god. u 19:45

 

U četvrtak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Flower Power - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2016. god. u 21:44

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu na posebnoj tematskoj večeri naziva 'Flower Power'. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu čitavo vrijeme uz atraktivne plesačice StereoBookings-a.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.