Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 29.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. god. u 07:00

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je jedinstveni R’n’B Exclusive "Oldies But Goldies" party. Večer je bila posvećena RnB i Hip Hop klasicima u sklopu partya "Oldies But Goldies" kojeg R’n’B Exclusive organizira jednom godišnje. Za ugodnu ljetnu atmosferu pobrinule su se blistave R’n’B Honeys zajedno uz plesni show Exclusive R’n’B Performance.


Opširnije...
 
Restoran 'Molo' Opatija - Pink Wing - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. lipnja 2018. god. u 09:05

molo070618

 

Treću godinu za redom karavana luksuznih vozila poput Rolls Roycea, McLarena, Lamborghinija, Aston Martina i Ferrarija vrijedna ukupno oko 20 milijuna eura donosi jedinstveno, neposredno iskustvo krajolika i okusa Hrvatske. U četvrtak se je na opatijskom mulu, u restoranu i baru 'Molo' održao 'Pink Wing After Party'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na partyju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike, koji su uz gurmanske delicije uživali dugo u noć. Moderan i atraktivan dizajn interijera restorana i bara 'Molo' potpisuje poznati hrvatski dizajner Filip Gordon Frank, a kum restorana je najbolji i najveći hrvatski automobilistički as Niko Pulić.


Opširnije...
 
Restoran 'Molo' Opatija - Vatrena večer - 30.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. svibnja 2018. god. u 09:33

molo3005181

 

U srijedu se je na opatijskom mulu, u restoranu i baru 'Molo' održala 'Vatrena večer', u čast nekadašnjih igrača Hrvatske nogometne reprezentacije. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na partyju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike, koji su uz gurmanske delicije uživali dugo u noć. Moderan i atraktivan dizajn interijera restorana i bara 'Molo' potpisuje poznati hrvatski dizajner Filip Gordon Frank, a kum restorana je najbolji i najveći hrvatski automobilistički as Niko Pulić.


Opširnije...
 
Opatija - 27. Rally Opatija 2018. - 04.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. svibnja 2018. god. u 02:10

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 03. i 05. svibnja 2018. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '27. Rally Opatija 2018.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Prvenstvo Centralno Europske Zone, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijao se je na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Ugodno druženje nakon rallyja održalo se je u restoranu Molo u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinuo se je DJ Alen G., a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Cosmetic News Night - 14.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. travnja 2018. god. u 23:44

 

U subotu u Angiolini re-sea dance u Opatiji održala se je Cosmetic News Night. Mnogobrojni gosti mogli su uživati u modnoj reviji riječkog dizajnerskog studija koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima pod zajedničkim imenom Cro design studio. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se Sandi Cenov i Minea. Voditelj večeri bio je pjevač, zabaljač i imitator Boris Kosmač.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.