Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Ljetna pozornica Opatija - Oliver & Gibonni - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. lipnja 2017. god. u 19:19

oliver1706171

 

Dugogodišnji prijatelji i suradnici koji su prošle godine objavili zajednički album 'Familija' (Aquarius Records) i predstavili ga publici diljem Hrvatske na uspješnoj turneji 'Familija LIVE' u subotu su održali spektakularni koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Oliver i Gibonni za opatijsku publiku pripremili su pravi vatromet emocija, uz pjesme s aktualnog albuma 'Familija', te niz drugih legendarnih pjesama zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika ovih prostora.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Subotnja noć - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. lipnja 2017. god. u 15:21

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ Alen G je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Big Summer Season Opening - 16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. lipnja 2017. god. u 15:47

 

Najbolji party u Opatiji mogli ste doživjeti u petak ako ste se odlučili za popularnu Galiju i prisustvovali velikom otvorenju vruće ljetne sezone uz gostovanje Andyja Cecha na bongosoima i fenomenalnog MC Frankye Zee. Za vruće viracije iza DJ pulta zadužen je bio DJ Alen G. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u Galiji. Definitivno možemo preporučiti svima da kao svoju destinaciju za izlazak u Opatiji odaberu Galiju i uvjere se sami što je dobar party.


Opširnije...
 
Opatija - Rally Opatija 2017. - 05.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. svibnja 2017. god. u 18:24

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 05. i 06. svibnja 2017. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '26. Rally Opatija 2017.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijat će se na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Ugodno druženje nakon rallyja održalo se je u restoranu Molo u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinuo se je DJ Alen G., a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
Galija Opatija - Rally party - 04.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. svibnja 2017. god. u 10:46

 

Auto Klub 'Opatija' je u suradnji sa Gradom Opatijom 05. i 06. svibnja 2017. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom '26. Rally Opatija 2017.'. Rally se boduje za Prvenstvo Republike Hrvatske, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine te Rally Kup Bosne i Hercegovine, a odvijat će se na brzim i zahtjevnim cestama opatijskog zaleđa i Istre. Rally welcome party održao se je u popularnoj 'Galiji' u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinula se je DJ-ica Annie Who, a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 102

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.