Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Colosseum Opatija - DJ Dea - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2016. god. u 16:44

 

DJ Dea iz Beograda, po nekima najseksi DJ-ica u regiji, preuzela je DJ pult u Beach Baru Colosseum u Opatiji. Dea je stvorila užarenu atmosferu, ritmove uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu sve do jutra.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Invasion night - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. srpnja 2016. god. u 18:39

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, The Liquidator - led robot...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Invasion night' zaposjeli Colosseum u Opatiji.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Reunion party - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. srpnja 2016. god. u 20:50

 

U petak u Beach baru Colosseum u Opatiji mnogobrojna ekipa zabavljala se je do ranih jutarnjih sati na svima dobro znanom 'Reunion partyju'. Za odličnu zabavu zadužen je bio TURKTHEDJ koji je svojim specifičnim glazbenim odabirom 'razvalio' dupkom puni klub. Kako je to izgledalo u Colosseumu pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Ultra Festival warm up party - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 21:03

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu na velikom Ultra Festival warm up partyju powered by Heineken. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
LIDO Bevanda Beach Resort - R'n'B Exclusive - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 21:01

 

Počelo je ljeto a time i tradicionalna R’n’B Exclusive ljetna turneja koja i ove sezone obilazi najbolje klubove diljem Jadrana. Nakon prošlotjednog spektakla na Korčuli, R’n’B Exclusive je u subotu gostovao na prekrasnoj opatijskoj plaži LIDO Bevanda Beach Resort. R’n’B Exclusive je pred mnogobrojnom publikom u prekrasnom okruženju LIDO Bevanda Beach Resort-a pripremio vruću ljetnu atmosferu predvođenu sexy Blackmusic notama za koje je zadužen bio DJ Ved Lemar (Def Kings Music).


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.