Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 LIDO Bevanda Beach Resort - R'n'B Exclusive - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 21:01

 

Počelo je ljeto a time i tradicionalna R’n’B Exclusive ljetna turneja koja i ove sezone obilazi najbolje klubove diljem Jadrana. Nakon prošlotjednog spektakla na Korčuli, R’n’B Exclusive je u subotu gostovao na prekrasnoj opatijskoj plaži LIDO Bevanda Beach Resort. R’n’B Exclusive je pred mnogobrojnom publikom u prekrasnom okruženju LIDO Bevanda Beach Resort-a pripremio vruću ljetnu atmosferu predvođenu sexy Blackmusic notama za koje je zadužen bio DJ Ved Lemar (Def Kings Music).


Opširnije...
 
Colosseum Opatija - Summer Season Opening - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2016. god. u 12:43

 

U petak se je u Lounge & Beach Baru Colosseum održalo veliko otvorenje ljetne sezone, koja će za ovu pravu oazu u centru Opatije biti vrlo vruća po najavama gostovanja mnogih poznatih DJ-jeva. Vesela ekipa se u predivnom okruženju Colosseuma rasplesala po svim razinama. Otvorenje su uveličale atraktivne plesačice i hostese. Colosseumu želimo uspješnu ljetnu sezonu.


Opširnije...
 
Opatija - Rally Opatija 2016. - 06.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. svibnja 2016. god. u 20:07

 

Auto Klub "Opatija" je u suradnji sa Gradom Opatijom 06. i 07. svibnja 2016. godine organizirao rally natjecanje pod nazivom "25. Rally Opatija 2016.". Natjecanje se održalo na brzim i zahtjevnim cestama Opatijskog zaleđa. Rally se bodovao za Prvenstvo Republike Hrvatske, Alpe Adria Rally Cup, Mitropa Rally Cup, Rally Šampionat Bosne i Hercegovine, te Rally Kup Bosne i Hercegovine. Rally welcome party održao se je u najmodernijem restoranu 'Molo' u Opatiji. Za dobru atmosferu pobrinula se je DJ-ica, a atraktivne hostese dočekivale su goste prigodnim pićem dobrodošlice.


Opširnije...
 
LIDO Bevanda Beach Resort - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. siječnja 2016. god. u 18:54

 

Novootvoreni LIDO Bevanda Beach Resort koji se smjestio na prekrasnoj opatijskoj rivijeri, u četvrtak je priredio spektakularni doček Nove 2016. godine. Za organizaciju dočeka zadužen je bio profesionalni tim iz agencije Balance Entertainment, te poznati R'n'B Exclusive party.


Opširnije...
 
SD Marino Cvetković Opatija - Il mio canto libero - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. listopada 2015. god. u 12:16

 

U petak je u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji koncert održao talijanski bend "Il mio canto libero" u čast legendarnog glazbenog tandema Lucio Battisti & Mogo. Riječ je o jedinstvenom visokokvalitetnom glazbenom i scenskom doživljaju koji se prisjeća velikog umjetnika na putu punom emocija; "La canzone del sole", "E penso a te", "I giardini di marzo", "Una donna per amico"... samo su neki od hitova koje je napravio i s kojima još uvijek sanjaju brojne generacije, a koje posjetitelje vraćaju u doba pop glazbe koja je obilježilaila talijansku scenu dominantno '70. i '80. godina prošlog stoljeća.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 102

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.