Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - Željko Joksimović - 29.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. siječnja 2019. god. u 10:18

 

U subotu pred mnogobrojnim posjetiteljima u Angiolini u Opatiji svojim glazbenim umijećem sve prisutne na noge digao je jedan i jedini, Željko Joksimović. Najveća regionalna glazbena zvijezda, Željko Joksimović, još je jednom potvrdio kako je itekako omiljen i popularan u Hrvatskoj. Za dobar štimung nakon koncerta zadužen je bio DJ Bosco. Djelić atmosfere sa koncerta pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Saša Matić - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 13:29

 

U petak je u Angiolini Re-Sea Dance u srcu Opatije, mikrofon u ruke uzeo Saša Matić, koji je redajući svoje hitove zapalio sve. Mnogobrojni gosti uživali su u posebnom štimungu čitavu noć.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Jala Brat & Buba Corelli - 05.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. listopada 2018. god. u 10:41

 

Jala Brat i Buba Corelli su u Angiolini Re-Sea Dance napravili spektakularan party. Nakon što se klub ispunio veselom ekipom krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni atraktivne hostese koje su dodatno podizale atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Rasta - 21.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. rujna 2018. god. u 09:28

 

Rasta je u Angiolini Re-Sea Dance napravio spektakularan party. Nakon što se klub ispunio veselom ekipom krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni atraktivne hostese koje su dodatno podizale atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 11:52

angiolina1008181

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je R’n’B Exclusive party. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Specijalnim plesnim nastupom svih su zabavili i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinuli su se da se svi ugodno smjeste i uživaju u nezaboravnoj večeri.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 106

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.