Foto - Opatija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 11:52

angiolina1008181

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je R’n’B Exclusive party. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Specijalnim plesnim nastupom svih su zabavili i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinuli su se da se svi ugodno smjeste i uživaju u nezaboravnoj večeri.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Centar' Lovran - Live house sax - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. kolovoza 2018. god. u 22:04

 

U srijedu je Caffe bar 'Centar' u Lovranu pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, 'Live house sax' uz odličnog DJ-a Matiju i Tončija Trinajstića na saksofonu. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli bar i luda zabava mogla je započeti. Atraktivne Jägermeister hostese dodatno su začinile noć. Svakog posjetitlja dočekivale su s osmjehom na licu upoznavajući ih s akcijskim cijenama omiljenog im pića te večeri. Atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Playboy Party - 27.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. srpnja 2018. god. u 00:38

 

Playboy je u Angiolini Re-Sea Dance napravio spektakularan Playboy party. Nakon što se klub ispunio zečicama krenula je zabava. Ništa manje važne nisu bile ni plesačice koje su dodatno podizale atmosferu baš kako Playboyu i dolikuje. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. srpnja 2018. god. u 07:23

angiolina200718

 

U petak u Angiolina Re-Sea Dance u Opatiji održao se je R’n’B Exclusive party. Za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ DADO. Na sceni mu se pridružio i mladi riječki DJ i producent, DJ Cashew koji je već dobio brojne pohvale od svjetski poznatog Trip Citya. Specijalnim plesnim nastupom svih su zabavili i ekskluzivni R'n'B performeri, a prekrasni modeli pobrinuli su se da se svi ugodno smjeste i uživaju u nezaboravnoj večeri.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Angiolina 1st Anniversary - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. srpnja 2018. god. u 09:10

angiolina1407181

 

U subotu je u Opatiji svoj prvi rođendan proslavila Angiolina Re-Sea Dance, koja se nalazi pored slavnog istoimenog parka. Tom velikom događaju prisustvovalo je mnoštvo poznatih uzvanika, a za odličnu zabavu pobrinuli su se TURKTHEDJ, Kristie Cle, Margie (ples sa svjetlećim krilima), te posebne plesačice iz Rusije.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 105

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.