Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Santos - Jole - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. srpnja 2010. god. u 10:30

 

U srijedu u popularnom Santosu na Rabu, mirkofon u ruke uzeo je već svima poznati Jole, zlatni slavuj hrvatske estrade, čije hitove znaju sve generacije. Jole gdje god dođe uvijek napravi pravu feštu koju ekipa pamti i nakon koncerta. Njegovi plesni hitovi digli su u zrak i najtromije, a vjerujemo kako je i mnoštvo turista zaplesalo, pošto naša zabavna glazba jednostavno tjera na ples.


Opširnije...
 
Boa Malinska - Sexy Night - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. srpnja 2010. god. u 09:33

 

U srijedu se u elitnom klubu Boa Malinska održao program pod nazivom Sexy Night. Večer su začinile plesačice u sexy izdanju, koje su pljenile poglede mnogih posjetitelja. Ekipa se odlično zabavljala i cugala sve do jutra.


Opširnije...
 
Sanotos - Gramophonedzie - 23.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. srpnja 2010. god. u 13:12

 

Ovog petka je u popularnom Santosu na Rabu, DJ pult preuzeo megapopularni sprski DJ i producent Marko Miličević poznatiji kao Gramophonedzie! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već četiri godine. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!.


Opširnije...
 
Papaya - Day & Night Party II Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. srpnja 2010. god. u 20:40

 

Najbolja i najluđa zabava ovog ljeta je definitivno u samom srcu Hrvatske Ibize, u clubu Papaya na Zrću.

Okupana zrakama sunca, mirisom mora, prava je to oaza za odličnu zabavu koja već godinama privlaći sve veći broj mladih ljudi željni dobrog provoda, kao iz Lijepe naše, tako i iz inozemstva. Stalni dnevni i noćni partyji i puno, punooo cocktaila svih vrsta dobar su recept za odličnu zabavu, a kad se u to dodaju još i sexy djevojke u badićima, minicama i štiklicama, sve to prelazi u jedan ljetni zabavni „BOOM“.


Opširnije...
 
Santos - Hladno pivo - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. srpnja 2010. god. u 22:37

 
Ove je srijede najbolja zabava na Rabu bila definitivno u Santos Beach Clubu, gdje su nastupili popularni hrvatski punk rock sastav iz Zagreba, Hladno pivo. Atmosfera je bila na vrhuncu, pjevalo se i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Vesela ekipa zabavljala se čitave noći i nakon koncerta u odličnoj glazbi koju je puštao izvrstan Dj Chiwe.


Opširnije...
 

   Stranica 141 od 143

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.