Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 06.09. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. rujna 2014. god. u 14:15

 

Rasplesani brodovi plovili su cijeli dan i noć, plaža se njihala u prigodnom, kasnoljetnom ritmu uz vokalne bravure zvijezda festivala Andrewa Ashonga i Fatime, pozornice na i oko tvrđave Punta Christo prašile su se od energičnog plesa, njihale u reggae ritmu i tresle od žestokog drum’n’bassa. Ukratko - subota na Outlook festivalu bila je fantastična!

 

Posjetitelji su ponajviše uživali u interaktivnom nastupu jednog od najpopularnijih svjetskih hip-hop producenata DJ Premiera, po riječima publike okupljene na The Clearing pozornici - magičnom setu The Buga, cjelokupnom line-up reggae pozornice - popularne Mungo’s Arene te drum’n’bassom nagruvanog The Voida, na kojem su se izmijenile perjanice Shogun Audio glazbene etikete, koja slavi desetogodišnjicu uspješnog djelovanja.

Posljednji dan Outlooka je nedjelja, no ona će se festivalski prigodno produljiti i na ponedjeljak. Na samom ulazu u tvrđavu, na The Garden pozornici, predstavit će se izvođači okupljeni oko Seasplash festivala, Harbour će ugostiti Gentlemans Dub Club i Davida Rodigana, Clearing zvijezde drum’n’bass i junglea - Grooveridera i Goldiea. Plesat će se i u ponedjeljak - na The Beachu će gostovati bosanskohercegovački reggae Baga Sound, a isplovit će i posljednji od četrdesetak party brodova.

Tekst: Press
Fotografije: Polona Kumelj

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.