Tvrđava Punta Christo - Dimensions festival - 29.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 15:08

 

Na tvrđavi Punta Christo u Puli započeo je treći Dimensions festival, koji će do nedjelje okupiti sam vrh svjetske elektronske scene. Petak su obilježili: Hopkins, Metro Area, Fatima, pripadnici vrućih labela Hessle Audio i L.I.E.S, Move D te dio domaćih predstavnika na festivalu - ekipa Ekstrakta koju čine DJ-i Labud, Mimi, Ganik i Novel.

 

Suboti se posebno raduju obožavatelji Moodymana, Andrewa Ashtonga, Romana Flugela, Petra Dundova i Daphnija, jedan od projekata osnivača Cariboua koji je u srijedu otvorio festival u pulskoj Areni. Nedjelja je rezervirana za svojevrsno predstavljanje elektro scene, od njenih začetaka do danas, za što će se pobrinuti Juan Atkins, Moritz Von Oswald, Aux 88, ekipa Underground Resistancea, Nina Kraviz, domaći DJ-i koji će u Gardenu predstavljati zvuk Sirupa: Mislav b2b Pytzek (Burek), Sergej Snooze vs Arsen Pavešić (Sirup), Bebetto, Zero i Iggy Dub te mnogi drugi.

Tekst: Press
Fotografije: Jani Zombori

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.