Na tvrđavi Punta Christo u Puli započeo je treći Dimensions festival, koji će do nedjelje okupiti sam vrh svjetske elektronske scene. Petak su obilježili: Hopkins, Metro Area, Fatima, pripadnici vrućih labela Hessle Audio i L.I.E.S, Move D te dio domaćih predstavnika na festivalu - ekipa Ekstrakta koju čine DJ-i Labud, Mimi, Ganik i Novel.

Suboti se posebno raduju obožavatelji Moodymana, Andrewa Ashtonga, Romana Flugela, Petra Dundova i Daphnija, jedan od projekata osnivača Cariboua koji je u srijedu otvorio festival u pulskoj Areni. Nedjelja je rezervirana za svojevrsno predstavljanje elektro scene, od njenih začetaka do danas, za što će se pobrinuti Juan Atkins, Moritz Von Oswald, Aux 88, ekipa Underground Resistancea, Nina Kraviz, domaći DJ-i koji će u Gardenu predstavljati zvuk Sirupa: Mislav b2b Pytzek (Burek), Sergej Snooze vs Arsen Pavešić (Sirup), Bebetto, Zero i Iggy Dub te mnogi drugi.

Tekst: Press
Fotografije: Jani Zombori

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO