Byblos Poreč - David Morales - 01.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. kolovoza 2014. god. u 13:16

 

Miljenik hrvatske publike David Morales u petak je rasplesao prepunu porečku diskoteku Byblos na partiju posvećenom preminulom kumu house glazbe Frankie Knucklesu. Taj nastup potvrdio je činjenicu da istinska house glazba i dalje puni plesne podije, a istim je događajem "istarska party Meka" smještena u predivnom resortu Zelene Lagune, diskoteka Byblos, upriličila još jednu večer za pamćenje i potaknula sjećanje na preminulu house legendu.

 

U intervju koji je prethodio ovom nezaboravnom party-u trenutke prije nastupa, američki producent i DJ, David Morales, prisjetio se večeri otvorenja 2007. godine kada je, kao i u petak, također rasprodao sve ulaznice. Rekavši da se, od mnogih ljetnih nastupa diljem Jadrana, u diskoteci Byblos jednostavno osjeća kao doma. Citiramo Moralesa: "Ovdje kada stanem za DJ pult i pogledam sve ove ljude ispred sebe, emocije me ponesu i znam da im moram vratiti ovu ljubav natrag na plesni podij."

I vratio je tu ljubav publici stvorivši vrhunsku atmosferu u kojoj je "oživio" duh pokojnog kuma house glazbe Frankie-a Knucklesa.

Moralesov set trajao je preko tri sata i istime je odveo brojnu publiku na glazbeno putovanje kroz povijest himni house glazbe. Prepustiti ćemo da priložene slike o atmosferi ove posebne večeri kažu više od 1.000 riječi.

Uvodni set za Moralesa odradio je DJ Luca Montechi i laganim je ritmovima house glazbe zagrijao publiku. Inače, svaki njegov set se svakog petka u mjesecu kolovozu, za vrijeme gostovanja velikih DJ zvijezda, prenosi uživo u radijski prostor Radio Istre.

 

Tekst: Press

Fotografije: Žiga Intihar

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.