Byblos Poreč - Byblos Carnival - 16./18.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. srpnja 2014. god. u 18:30

 

Porečka diskoteka Byblos je, nakon odličnog uvoda u događanja elektronske glazbe gostovanjem Fatboy Slima, odlučila organizirati trodnevni festival elektronske glazbe. Odvevši posjetitelje Carnivala na trodnevno glazbeno putovanje, pažljivo osmišljen koncept započeo je prve večeri s predvodnikom, talijanom Stefanom Noferiniem, drugu večer odličnim Oliverom Koletzkiem te posljednju večer glazbenim virtuozom James Zabielom koji je zapažen po svojim live produkcijskim setovima, što je i publika Byblosa imala prilike doživjeti.

 

Potporu za pultom pružali su poznati producenti/DJ-i ove regije – Mladen Tomić, Alex Cvetkov, Vladimir Aćić, Toni ter Wonder. Svaka od tri večeri imala je u živo prijenos i na Radio Istri, što putem radijskog etera time i putem Interneta uz potporu rezident DJ- Luce Montecchi-a koji je svojim vokalima i virtuoznošću za mikrofonom upotpunio cjelokupan program.

 

Zemlje posjetitelja koje su bile prisutne ovih tri noći broje se u dvoznamenkastim brojevima, od bližih zemalja Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, ... pa sve do zemalja zapadnog i istočnog dijela Europskog kontinenta Francuske, Nizozemske, Velike Britanije, Rusije, Češke, Grčke, Španjolske. No to nije sve, posjetitelji su došli na godišnji odmor i uklopili festival u svoj raspored čak i iz Australije, Sjedinjenih Američkih Država...

 

Time diskoteka Byblos najavljuje sljedeće datume glazbenih elektronskih događaja. Već u petak 25. srpnja Byblos ugošćuje nizozemskog producenta i DJ-a Chuckie-a, koji bi mogao ponoviti prošlogodišnji skok u publiku, te poseban događaj zakazan za 1. kolovoza, kada za DJ pultom nastupa David Morales, a čitava je večer posvećena preminulom začetniku house glazbe Frankie Knucklesu. Posljednje navedeni događaj prepoznao je i internacionalni časopis koji prati ovaj žanr glazbe DJ Mag te odlučio biti pokrovitelj događaja.

 

Za Chuckie-a kupite svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 130 Kn u sustavu Eventim i svim Tisak kioscima te Eventim partnerima. Rezidenti istre imaju na ovu pretprodajnu cijenu ekskluzivni popust od 50% od 23:00 h do 00:00 h na ulazu u Byblos uz predočenje osobne iskaznice.

 

Dobrodošli u Hrvatsku diskoteku broj 1 - porečki klub Byblos.

 

Tekst: G.K.
Fotografije: Dejan Hren

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.