Arena Pula - Adria Summer Festival: Tony Cetinski - 06.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. kolovoza 2022. god. u 10:55

arena0608221

 

Tony Cetinski kako i priliči najtraženijima, sinoć je još jednom potvrdio svoju veličinu i neprikosnovenu karizmu. U jedinstvenom ambijentu prepune pulske Arene, Tony je fenomenalnim nastupom u nadahnutom i impresivnom izdanju, otvorio ovogodišnji Adria Summer Festivala. Osim publikom, jedan od najpoznatijih svjetskih koncertnih amfiteatara bio je ispunjen i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog nastupa.

 

Istinski romantičar na domaćem je terenu izveo neke od svojih najljepših pjesama. Kako bi sinoćnji ugođaj za sve bio još bolji i bogatiji, Tony je nastupio zajedno sa prijateljem i još jednim velikim regionalnim imenom Sergejem Ćetkovićem, čime će ova pulska večer svima ostati u trajnom sjećanju. Posebno iznenađenje publici bio je mladi i sve popularniji glazbenik Matija Cvek sa kojim je Tony na opće oduševljenje otpjevao hitove 'Lagala nas mala' i 'Morski vuk'.

 

'Uvijek poseban ambijent i onaj osjećaj da si svoj na svome. Veličanstveno je bilo. Bend i suradnici kao i gost Matija Cvek, bili su na visini zadatka. Nikada nije lako izaći pred svoje i zapjevati ali kada se 'zakotrlja' pjesma za pjesmom, sve ide samo od sebe. Hvala Puli i svim gostima.', istaknuo je ovom prigodom Tony.

 

I ovom prigodom dokazao je zašto već godina neprikosnoveno vlada najvećim regionalnim koncertnim prostorima. Sjajnu karijeru obilježenu nebrojenim hitovima, među kojima i aktualni singl 'Čuvam ljubav', Tony uvijek pretvara u savršeni koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Neiscrpnom energijom, pritom izvrsno balansirajući pjesmama i humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dren Kastriot Sadikaj / Lara Kozliček

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.