Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Saint & Sinner Poreč - Jameson party - 15.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. kolovoza 2014. god. u 15:28

 

U petak u porečkom Saint & Sinner-u održao se je veliki Jameson party. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Byblos Poreč - DJ Benny Benassi - 15.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. kolovoza 2014. god. u 14:56

 

Hrvatskom premijerom novog hita "Shooting Helicopters", preko prošlogodišnjeg novoizdanog hita s nevjerojatnim Johnom Legendom "Dance the Pain Away", pa do "Cinema", "Bring the Noise" i tako sve do nezaboravne "Satisfaction", Benny Benassi je u Byblosu očigledno pokazao da i 7 godina nakon svog zadnjeg pojavljivanja pred publikom Byblosa može napuniti klub bez ikakvog problema.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - R'n'B Exclusive party - 15.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. kolovoza 2014. god. u 12:34

 

Grad Rovinj i tvornica zabave The Factory prošli su petak 15.8. po prvi puta ugostili popularni R'n'B Exclusive party. U sklupu partya gosti su mogli uživati u plesnom, modnom spektaklu „BalamasQ - Artistic Dance Performance" koji je osmilila i kreirala Ivona Brnelić, a u kojem su učestvovale plesačice; RIS studia, poznati model Nikolina Miletić, akrobati iz Slovenije te za gramofonima DJ Chill, najbolji hrvatski hip hop DJ u 2013. Nakon ovog događaja R'n'B Exclusive ekipa seli na plažu i to na Saint & Sinner Beach u kojem će se ove subote 23.08. održati Reunion party za kraj ljeta.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - Playboy party - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:17

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. U subotu su posjetitelji mogli uživati u velikom Playboy partyju. Uz zečice, hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali DJ Emilio Dalbello i Jakša Jordes - live on sax. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Umag - Saturday night - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:14

 

Prošla je i još jedna vesela subota u umaškom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali Ne-No DJ & Mr. Hollywood. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.