Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 The Factory Rovinj - Playboy party - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:17

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. U subotu su posjetitelji mogli uživati u velikom Playboy partyju. Uz zečice, hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali DJ Emilio Dalbello i Jakša Jordes - live on sax. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Umag - Saturday night - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:14

 

Prošla je i još jedna vesela subota u umaškom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali Ne-No DJ & Mr. Hollywood. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Swiss quality - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:04

 

Prošla je i još jedna vesela subota u porečkom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ Irresponsible iz Zurich-a. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - Swiss quality - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. kolovoza 2014. god. u 19:19

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. U subotu su posjetitelji mogli uživati u Swiss quality partyju. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je odatno zagrijavao DJ Irresponsible iz Zurich-a. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Playboy party - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. kolovoza 2014. god. u 17:00

 

U porečkom Saint & Sinner-u u petak je gostovao veliki Playboy party. Uz zečice, hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali DJ Emilio Dalbello i Jakša Jordes - live on sax. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.