Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Pula - Otvorenje Dimensions Festivala - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. kolovoza 2014. god. u 21:50

 

Što se jučerašnje pulsko sunce spuštalo niže, to je publike u Areni na koncertu otvorenja Dimensions Festivala bilo više. Dugo očekivani, ekskluzivni glazbeni doživljaj u potpunosti je ispunio očekivanja okupljenih ljubitelja melodioznih i eklektičnih elektronskih zvukova. Večer je počela klavirskom izvedbom Nilsa Frahma, nastavila se soulom natopljenim Kwabsima, kulminirala izvedbama energičnih i obožavanih Caribou te pomalo mračnih, ali iznimno melodičnih Darksideovcima, kojima je pulski koncert jedan od posljednjih u kratkoj i zvjezdanoj karijeri. Glazbena sinestezija koja se sinoć desila u pulskoj Arena upravo je savršeni uvod u Dimensions – festival inovativne i svježe elektronike.


Opširnije...
 
LMC club - Dino Merlin - 22.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. kolovoza 2014. god. u 17:43

 

U petak pred mnogobrojnim posjetiteljima najveće open-air pozornice u Istri, LMC cluba održao se koncertni spektakl za pamćenje. Svojim glazbenim umijećem sve prisutne na noge digao je jedan i jedini, Dino Merlin. Uz pravi štimung mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - Saturday night - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. kolovoza 2014. god. u 15:37

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. U subotu su posjetitelji mogli uživati u još jednoj odlično provedenoj noći uz mnoštvo dobre glazbe i iznenađenja. Uz hostese, extra ponude i cijene, odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Saturday Night - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. kolovoza 2014. god. u 15:21

 

Prošla je i još jedna vesela subota u porečkom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
LMC club - Robert Dietz - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. kolovoza 2014. god. u 14:48

 

Ono što svaku LMC clubbing sezonu čini posebnom i drugačijom svakako je gostovanje najpoznatijih izvođača. DJ pult najveće open-air pozornice u Istri u subotu je osvojio fantastični DJ Robert Dietz. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.