Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 04.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. rujna 2014. god. u 17:27

 

Prvog dana sedmog Outlook festivala na lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pojavili su se gotovo svi očekivani posjetitelji, njih desetak tisuća. Do kraja festivala koji traje do nedjelje 7. rujna, očekuje se dolazak preostale tri tisuće ljubitelja bass i soundsystem glazbe.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje Outlook festivala - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. rujna 2014. god. u 15:52

 

Nakon zabrinutih pogleda u nebo nad Pulom, vrijeme se smilovalo svim ljubiteljima glazbe koji su sinoć u Areni uživali u nekoliko izuzetnih koncerata okrunjenih prvim hrvatskim gostovanjem neo-soul dive Ms. Lauryn Hill. Koncertni spektakl dostojno je najavio sedmo izdanje Outlook festivala koje počinje danas na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo pored Pule i traje do nedjelje 7. rujna, do kada bi se na dvanaest pozornica i četrdesetak zabava na brodovima trebalo izmijeniti tristotinjak bass i soundsystem izvođača u čijim će izvedbama uživati oko trinaest tisuća posjetitelja.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Dimensions festival - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 15:08

 

Na tvrđavi Punta Christo u Puli započeo je treći Dimensions festival, koji će do nedjelje okupiti sam vrh svjetske elektronske scene. Petak su obilježili: Hopkins, Metro Area, Fatima, pripadnici vrućih labela Hessle Audio i L.I.E.S, Move D te dio domaćih predstavnika na festivalu - ekipa Ekstrakta koju čine DJ-i Labud, Mimi, Ganik i Novel.


Opširnije...
 
Plaža Štinjan - Dimensions festival: Dan - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. kolovoza 2014. god. u 14:34

 

Festivalski kamp u kojem su smješteni posjetitelji iz više od 50 zemalja svijeta također pleše u ritmu festivala, i to na atraktivnoj, dnevnoj Beach pozornici i to svaki dan od podne do osam sati navečer.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje Dimensions Festivala - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. kolovoza 2014. god. u 21:50

 

Što se jučerašnje pulsko sunce spuštalo niže, to je publike u Areni na koncertu otvorenja Dimensions Festivala bilo više. Dugo očekivani, ekskluzivni glazbeni doživljaj u potpunosti je ispunio očekivanja okupljenih ljubitelja melodioznih i eklektičnih elektronskih zvukova. Večer je počela klavirskom izvedbom Nilsa Frahma, nastavila se soulom natopljenim Kwabsima, kulminirala izvedbama energičnih i obožavanih Caribou te pomalo mračnih, ali iznimno melodičnih Darksideovcima, kojima je pulski koncert jedan od posljednjih u kratkoj i zvjezdanoj karijeri. Glazbena sinestezija koja se sinoć desila u pulskoj Arena upravo je savršeni uvod u Dimensions – festival inovativne i svježe elektronike.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.