Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Night Club Time Pula - Dejan Matić - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. studenog 2014. god. u 13:09

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupio je popularni Dejan Matić. Dejan je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio 'Time' i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Night Club Time Pula - Sandra Afrika - 19.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. rujna 2014. god. u 12:50

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupila je popularna Sandra Afrika. Sandra je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila 'Time' i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Rovinj - Unknown festival - 10.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. rujna 2014. god. u 20:30

 

Unknown festival, ove se godine održava od 8. do 12. rujna u Rovinju. Ovogodišnje izdanje po prvi put uključuje i seriju otočkih partija s domaćinima Young Turks i Numbers, a zabave koje će se odvijati na osamljenim privatnim otocima dostupne su samo kratkom vožnjom brodom. Organiziran od strane tvoraca Hideout Festivala, Sound Channela i The Warehouse projekta, Unknown je savršeni festival za proslavu posljednjih dana ljeta.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 07.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. rujna 2014. god. u 18:28

 

Posljednji dan Outlooka nedjelja, prigodno će se festivalski produljiti i na ponedjeljak. Na samom ulazu u tvrđavu, na The Garden pozornici, predstavili su se izvođači okupljeni oko Seasplash festivala, Harbour je ugostio Gentlemans Dub Club i Davida Rodigana, Clearing zvijezdu drum’n’bass i junglea - Grooveridera i Goldiea. Plesat će se i u ponedjeljak - na The Beachu će gostovati bosanskohercegovački reggae Baga Sound, a isplovit će i posljednji od četrdesetak party brodova.

Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. rujna 2014. god. u 14:15

 

Rasplesani brodovi plovili su cijeli dan i noć, plaža se njihala u prigodnom, kasnoljetnom ritmu uz vokalne bravure zvijezda festivala Andrewa Ashonga i Fatime, pozornice na i oko tvrđave Punta Christo prašile su se od energičnog plesa, njihale u reggae ritmu i tresle od žestokog drum’n’bassa. Ukratko - subota na Outlook festivalu bila je fantastična!


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.