Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 07.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. rujna 2014. god. u 18:28

 

Posljednji dan Outlooka nedjelja, prigodno će se festivalski produljiti i na ponedjeljak. Na samom ulazu u tvrđavu, na The Garden pozornici, predstavili su se izvođači okupljeni oko Seasplash festivala, Harbour je ugostio Gentlemans Dub Club i Davida Rodigana, Clearing zvijezdu drum’n’bass i junglea - Grooveridera i Goldiea. Plesat će se i u ponedjeljak - na The Beachu će gostovati bosanskohercegovački reggae Baga Sound, a isplovit će i posljednji od četrdesetak party brodova.

Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. rujna 2014. god. u 14:15

 

Rasplesani brodovi plovili su cijeli dan i noć, plaža se njihala u prigodnom, kasnoljetnom ritmu uz vokalne bravure zvijezda festivala Andrewa Ashonga i Fatime, pozornice na i oko tvrđave Punta Christo prašile su se od energičnog plesa, njihale u reggae ritmu i tresle od žestokog drum’n’bassa. Ukratko - subota na Outlook festivalu bila je fantastična!


Opširnije...
 
Plaža Štinjan - Outlook: Beach party - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. rujna 2014. god. u 16:44

 

Sedmo izdanje Outlook festivala traje do nedjelje 7. rujna, do kada bi se na dvanaest pozornica i četrdesetak zabava na brodovima trebalo izmijeniti tristotinjak bass i soundsystem izvođača u čijim će izvedbama uživati oko trinaest tisuća posjetitelja. Vrlo živo bilo je danas na prekrasnoj plaži u Štinjanu gdje se održavao Outlook beach party.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 04.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. rujna 2014. god. u 17:27

 

Prvog dana sedmog Outlook festivala na lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pojavili su se gotovo svi očekivani posjetitelji, njih desetak tisuća. Do kraja festivala koji traje do nedjelje 7. rujna, očekuje se dolazak preostale tri tisuće ljubitelja bass i soundsystem glazbe.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje Outlook festivala - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 04. rujna 2014. god. u 15:52

 

Nakon zabrinutih pogleda u nebo nad Pulom, vrijeme se smilovalo svim ljubiteljima glazbe koji su sinoć u Areni uživali u nekoliko izuzetnih koncerata okrunjenih prvim hrvatskim gostovanjem neo-soul dive Ms. Lauryn Hill. Koncertni spektakl dostojno je najavio sedmo izdanje Outlook festivala koje počinje danas na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo pored Pule i traje do nedjelje 7. rujna, do kada bi se na dvanaest pozornica i četrdesetak zabava na brodovima trebalo izmijeniti tristotinjak bass i soundsystem izvođača u čijim će izvedbama uživati oko trinaest tisuća posjetitelja.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.