Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Saint & Sinner - Friday Night - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. srpnja 2011. god. u 19:39

 

Saint & Sinner u petak rasplesao je sve posjetitelje, a DJ S.A.L.L.E. i najbolji saksofonist Jakša Jordes u duetu su napravili recept za najbolju zabavu koju su također upotpunile i sexy plesačice.


Opširnije...
 
Umag - Kanegra Beach Festival 2011 - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 19:06

 

Kanegra Beach Festival i drugu večer nastavila je u plesnom ritmu elektronske glazbe. Toplu subotnju večer dodatno su zagrijali još Dejan Miličević i Marko Nastić. Simpatični duo je svoje obožavatelje rasplesao sve do jutra, a vjerujemo kako neki željno iščekuju Kanegru opet sljedeće godine.


Opširnije...
 
Monvi - Happy Hour Night - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 11:34

 

Ove se subote u najpopularnijem mjestu za izlaske u Istri u Monviu održao Happy Hour Night. Svi klubovi bili su dobro popunjeni, al moramo izvojiti posebno El Presidente koji svojim dobrim štimungom nije dospustio ni trenutak mirovanja ekipi koja se zabavljala dugo u ovu vruću ljetnu noć.


Opširnije...
 
Umag - Kanegra Beach Festival 2011 - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2011. god. u 03:02

 

Ovog petka započela je Kanegra Beach Festival, dugoočekivani festival elektronske glazbe. Glavna „faca“ festivala bio je Umek, slovenski vrsni DJ i najveća regionalna zvijezda koja je oko 2 i pol sata ujutro i doslovno zapalila cijelu Kanegru. Uz lagani povjetarac, ljubitelji elektronske glazbe plesali su sve do zore, a drugi dan festival nastavlja se u subotu.


Opširnije...
 
Monvi - Marijan Ban i Diktatori - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 17:04

 

U subotu su Monvi Center zapalili i na noge sve digli Marijan Ban i Diktatori. Izvodeći svoje hitove raspjevali su i rasplesali mnogobrojnu ekipu koja je svojim dolaskom i kupnjom ulaznice, pomogla u prikupljanju novčanih sredstava Udruzi NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 53 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.