Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Pula - Nina Badrić - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. kolovoza 2016. god. u 19:05

 

Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu. Nina je koncert otvorila pjesmom "Dat će nam Bog" i odmah dignula publiku na noge.


Opširnije...
 
Poreč - Poreč Open Air Festival - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. lipnja 2016. god. u 16:04

 

Prvi Poreč Open Air Festival nastavio je sa svakodnevnim zabavnim i edukativnim programom koji sadrži više od 100 različitih događanja, a traje sve do 10. rujna. Duo 2Cellos otvorio je festival, a među trima je najvećim događajima i jučer održani RockOff u sklopu kojeg su nastupili mladi talentirani i nagrađivani bendovi Judette, Gretta i Barbari. Središnje događanje večeri pripalo je pionirima i jednom od najpoznatijih bendova punk-rock glazbe Hladnom Pivu.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Outlook festival - 03.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. rujna 2015. god. u 18:24

 

Outlook festival u srijedu je u pulskoj Areni najavila glazbena ekstravaganca, kada je pet tisuća posjetitelja uživalo u šest iznimnih nastupa različitih zvijezda, od hip-hop kolektiva Jurassic 5, do drum'n'bass zvijezde Roni Sizea. Atmosfera koncerta u Areni bila je odličan indikator glazbeno-plesnog vatrometa koji je obilježio prvi festivalski dan, četvrtak, kada je na jedanaest kopnenih pozornica i čak dvanaest zabava na brodovima nastupio samo dio od najavljenih tristo izvođača. Glazbena raznolikost, s naglaskom na dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum'n'bass, garage i srodne žanrove te idilična lokacija festivala i blagonaklono ljetno vrijeme već osmu godinu za redom privlače veliki broj britanskih, francuskih, nizozemskih, talijanskih i regionalnih posjetitelja.


Opširnije...
 
Tvrđava Punta Christo - Dimensions festival - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. kolovoza 2015. god. u 12:17

 

Osam pozornica Dimensions festivala na tvrđavi Punta Christo jučer su zabljesnule u punom sjaju i ponudile do sad najvećem broju posjetitelja nezaboravan provod i probrane glazbene bravure najznačajnijih međunardnih i domaćih elektroničkih producenata i DJ-eva. Glavnu festivalsku pozornicu, Clearing, napunili su i rasplesali setovi Mount Kimbia, Four Teta i Osunladea, pozornicu Void orkestrirali su house melodije Âmea i repetitivni techno mlade zvijezde Rødhåda, Moatom su drmale zvijezde glazbene etikete Hessle Audio, a Mungos je dostojno otvorio Mala s ponešto tvrđim zvukom, što su obožavatelji dočekali s oduševljenjem. Noah's Ballroom, najintimniju pozornicu na tvrđavi, okupirali su hrvatski i slovenski izvođači. Čast da tamo otvori prvu večer festivala imao je njegov najmlađi izvođač - petnaestogodišnji producent iz Ivanić Grada - Viatori, koji stvara glazbu od svoje 11. godine.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje 4. Dimensions festivala - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. kolovoza 2015. god. u 09:28

 

Gotovo 4 000 posjetitelja sinoć je u pulskoj Areni uživalo u izvanrednim nastupima vrhunskih umjetnika elektroničke glazbe - Floating Pointsa, Little Dragon i Four Teta. Suradnjom Dimensions festivala i iznimno popularnog glazbenog projekta Boiler Room, cjelokupni program prenošen je uživo pa je tako spektaklu svjedočila i brojna međunarodna internetska publika. Sve koji su sinoć propustili ovaj audio-vizualni spektakl, upućujemo na službene stranice Boiler Rooma, gdje se 72 sata nakon završetka prenošenja uživo nudi uzastopna snimka koncerata.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.