Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Pula - Otvorenje 4. Dimensions festivala - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. kolovoza 2015. god. u 09:28

 

Gotovo 4 000 posjetitelja sinoć je u pulskoj Areni uživalo u izvanrednim nastupima vrhunskih umjetnika elektroničke glazbe - Floating Pointsa, Little Dragon i Four Teta. Suradnjom Dimensions festivala i iznimno popularnog glazbenog projekta Boiler Room, cjelokupni program prenošen je uživo pa je tako spektaklu svjedočila i brojna međunarodna internetska publika. Sve koji su sinoć propustili ovaj audio-vizualni spektakl, upućujemo na službene stranice Boiler Rooma, gdje se 72 sata nakon završetka prenošenja uživo nudi uzastopna snimka koncerata.


Opširnije...
 
Arena Pula - Tony Cetinski - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. kolovoza 2015. god. u 23:52

arena1108151

 

Prepuna pulska Arena svjedočila je fenomenalnom i najemotivnijem koncertu Tonya Cetinskog kojim je proslavio 25 godina prebogate karijere. Odlično raspoloženi Tony u čarobnom ambijentu jednog od najimpozantnijih amfiteatara svijeta, na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban, održao je poseban koncert koji će obožavatelji pamtiti i godinama prepričavati.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - R’n’B Exclusive - 07.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. kolovoza 2015. god. u 23:34

 

U slopu svoje ljetne turneje, popularni hrvatski party brand R’n’B EXCLUSIVE prošli je petak, 07.08. ponovio spektakularan show u porečkom Saint & Sinner klubu. Vruća atmosfera u prepunom Saint & Sinneru te pun klub prelijepih djevojaka privukao je brojne turiste i posjetitelje. Modeli R'n'B Honeys te Exclusive artistic performance „wearing ZIGMAN“ uz Blackmusic hitove koje je mixao Dj Sheko, iznova su oduševili sve prisutne u klubu.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - R’n’B Exclusive - 25.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. srpnja 2015. god. u 05:56

 

Novouređeni klub Saint & Sinner koji se smjestio na prekrasnoj Porečkoj rivi, prošlu je subotu ugostio popularni R’n’B EXCLUSIVE party koji u sklopu ljetne turneje obilazi sva in mjesta na Jadranu. Večer je počela promocijom i obilaskom R’n’B Exclusive party tima po starom gradu i gradskoj rivi gdje su se brojni turisti slikali i družili sa modelima R’n’B Honeys.


Opširnije...
 
Pula - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 12.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 13. prosinca 2014. god. u 12:36

 

U sklopu "Good Mood Fest - Festivala Dobre Volje" koji se održava u Puli od 05. prosinca 2014. do 7. siječnja 2015., u petak su nastupili Tomislav Bralić i klapa Intrade. Ugodan, zarazan dalmatinski melos uz zvukove pravih slavuja hrvatske klapske scene prekrili su cijeli prostor i digli na noge mnogobrojnu ekipu. Pjevalo se i uživalo u rasplesanoj atmosferi do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.