Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Byblos Poreč - DJ Chuckie - 25.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. srpnja 2014. god. u 06:06

 

Prizor kakav smo na proteklim događajima s Fatboy Slimom, PlayOne-om, Severinom, Coloniom, te Byblos Carnivalom već vidjeli koji i dalje zapanjuje. Parking od 7.000 m2 bio je prepun već 15 minuta prije otvaranja vratiju diskoteke Byblos, sveukupno više od 3.000 posjetitelja došlo se zabavljati uz zvukove «Dirty Dutch-a» i njihovog predstavnika DJ Chuckie-a.


Opširnije...
 
Punta Christo - Seasplash festival - 20.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. srpnja 2014. god. u 16:06

 

12. Seasplash festival održava se na jedinstvenoj lokaciji, tvrđavi Punta Christo kraj Štinjana, okruženoj prekrasnim plažama s pogledom na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni. U nedjelju su na mainsplash stageu nastupili Asian Dub Fondation.


Opširnije...
 
Byblos Poreč - Byblos Carnival - 16./18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. srpnja 2014. god. u 18:30

 

Porečka diskoteka Byblos je, nakon odličnog uvoda u događanja elektronske glazbe gostovanjem Fatboy Slima, odlučila organizirati trodnevni festival elektronske glazbe. Odvevši posjetitelje Carnivala na trodnevno glazbeno putovanje, pažljivo osmišljen koncept započeo je prve večeri s predvodnikom, talijanom Stefanom Noferiniem, drugu večer odličnim Oliverom Koletzkiem te posljednju večer glazbenim virtuozom James Zabielom koji je zapažen po svojim live produkcijskim setovima, što je i publika Byblosa imala prilike doživjeti.


Opširnije...
 
LMC club - Joris Voorn - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. srpnja 2014. god. u 15:42

 

Ono što svaku LMC clubbing sezonu čini posebnom i drugačijom svakako je gostovanje najpoznatijih međunarodnih izvođača. Jedan od najboljih svjetskih producenata i DJ majstora elektronske glazbe Joris Voorn, DJ pult najveće open-air pozornice u Istri osvojio je u petak. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - Opening - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. srpnja 2014. god. u 15:31

 

Grad Rovinj dobio je novo okupljalište noćnog života smještenog u centru grada. Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postaje središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. Kapacitetom većim od 1000 ljudi ovoga ljeta ugostiti će brojne izvođače kao i razne klupske „performere". Prošlog petka 18.07.2014. posjetitelji su mogli uživati u vrhunskoj zabavi te u nastupu posebnih gošći iz Londona Fuel Girls koje su sa spektakularnim vatrenim nastupom oduševili sve prisutne. Za Dj pultom bila je Dj Miss Candy iz Londona koja je tresla podij najboljim klupskim hitovima i klasicima, a večeri se pridružio i legendarni hrvatski Dj Danny Clarck sa svojim orginalnim house zvukom.


Opširnije...
 

   Stranica 12 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.