Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Saint & Sinner Poreč - Swiss quality - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. kolovoza 2014. god. u 17:04

 

Prošla je i još jedna vesela subota u porečkom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ Irresponsible iz Zurich-a. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - Swiss quality - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. kolovoza 2014. god. u 19:19

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. U subotu su posjetitelji mogli uživati u Swiss quality partyju. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je odatno zagrijavao DJ Irresponsible iz Zurich-a. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Playboy party - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. kolovoza 2014. god. u 17:00

 

U porečkom Saint & Sinner-u u petak je gostovao veliki Playboy party. Uz zečice, hostese, extra ponude i cijene, atmosferu su dodatno zagrijavali DJ Emilio Dalbello i Jakša Jordes - live on sax. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Byblos Poreč - Goran Bregović - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. kolovoza 2014. god. u 11:16

 

Goran Bregović, nekadašnji frontman Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.


Opširnije...
 
Byblos Poreč - David Morales - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. kolovoza 2014. god. u 13:16

 

Miljenik hrvatske publike David Morales u petak je rasplesao prepunu porečku diskoteku Byblos na partiju posvećenom preminulom kumu house glazbe Frankie Knucklesu. Taj nastup potvrdio je činjenicu da istinska house glazba i dalje puni plesne podije, a istim je događajem "istarska party Meka" smještena u predivnom resortu Zelene Lagune, diskoteka Byblos, upriličila još jednu večer za pamćenje i potaknula sjećanje na preminulu house legendu.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.