Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Byblos Poreč - David Morales - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. kolovoza 2014. god. u 13:16

 

Miljenik hrvatske publike David Morales u petak je rasplesao prepunu porečku diskoteku Byblos na partiju posvećenom preminulom kumu house glazbe Frankie Knucklesu. Taj nastup potvrdio je činjenicu da istinska house glazba i dalje puni plesne podije, a istim je događajem "istarska party Meka" smještena u predivnom resortu Zelene Lagune, diskoteka Byblos, upriličila još jednu večer za pamćenje i potaknula sjećanje na preminulu house legendu.


Opširnije...
 
LMC club - DJ Umek - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. kolovoza 2014. god. u 13:35

 

Ono što svaku LMC clubbing sezonu čini posebnom i drugačijom svakako je gostovanje najpoznatijih izvođača. DJ pult najveće open-air pozornice u Istri osvojio je u petak fantastični DJ Umek. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Becks party - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 19:49

 

Prošla je i još jedna vesela subota u porečkom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - DJ Florian Hereno - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 19:40

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. Kapacitetom većim od 1000 ljudi ovoga ljeta ugostiti će brojne izvođače kao i razne klupske „performere". U subotu su posjetitelji mogli uživati u vrhunskoj zabavi za koju je zadužen bio DJ Florian Hereno.


Opširnije...
 
LMC club - Massimo - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 13:49

 

U subotu pred mnogobrojnim gostima u Lighthouse Music Clubu u Vodnjanu nastupio je Massimo. Svojim glazbenim umijećem na noge je dignuo sve. Uz pravi štimung mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.