taste2508171

Legende hrvatske dance scene Kuzma & Shaka Zulu rasplesali su brojne posjetitelje koje su na zadarsku rivu privukli vrhunski zabavni program i odlična gastro ponuda Taste and Travel festivala. Splitski dvojac dobro poznat po energičnim nastupima i ljetnim hitovima, Zadrane i njihove goste osvojio je izvedbama pjesama Ruke gore, U mojoj ulici i Majstori s mora te jedinstveni ljetni plesni podij tik uz more, ispunio do posljednjeg mjesta. Spoj dobre glazbe i domaćih delicija pokazao se kao pun pogodak, a u vrhunskom festivalskom konceptu posjetitelji će uživati i narednih dana.

Zabavni program Taste and Travel festivala nastavlja se večeras na zadarskoj rivi, gdje će uz više od 50 vrsta domaćih piva u ponudi Craft Beer festivala, posjetitelji uživati u koncertu grupe Vatra. Virovitički rock bend Vatra čije megapopularne hitove poput onog Tango, Tremolo, Gorim i drugih s nestrpljenjem očekuju Zadrani i njihovi gosti, u Zadru će po prvi put uživo izvesti novu pjesmu Sekvoje, te s omiljenom publikom proslaviti 18 uspješnih godina.

Uz zanimljivi zabavni program, nikako ne smijete propustiti Sajam proizvoda hrvatskog sela koji se održava do 30. kolovoza. Više od 40 poljoprivrednih gospodarstava i malih obrtnika iz svih dijelova Hrvatske u narednim danima na zadarskom Forumu predstavljaju proizvode svog vrijednog rada. Izložbeni štandovi s delicijama poput burgera od tune, domaćih kobasica, slavonskog kulena, domaćeg meda i rakije, specijaliteta iznenađenja te unikatne rukotvorine i suveniri nezaobilazno su mjesto ovog ljeta.

Taste and Travel Festival održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP. E@t: Food in the digital age konferenciju kao i ostale dijelove festivala pomogli su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., Jamnica te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali Grad Zadar i Turistička zajednica Grada, Jagermeister i hostel Forum.

Tekst: Press
Fotografije: Iva Perinčić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO