mihovil1408221

Kao što je i najavljivao, Tony Cetinski sinoć je najljepšu pozornicu Jadrana ispunio ljubavlju i odličnom svirkom. Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a sretnici koji su bili dio dugo očekivanog koncerta rasprodanog mjesec dana unaprijed, svjedočili su glazbenoj čaroliji pod zvjezdanim nebom. Već na prvoj pjesmi, posjetitelji su se digli na noge i pjevali najdraže pjesme, nove ali i stare, uz koje dominiraju emocije, te odlična zabava pod vodstvom ljubavi. Jedinstveni ambijent dodatno je  podigao atmosferu  tako da je nevjerojatna trosatna povezanost Tonyja i publike proletjela u trenu.

'Uvijek mi je čast zapjevati u ovom predivnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila sa svojom publikom bez koje ovo sve što radim ne bi bilo moguće, a koja je i ovoga puta pokazala koliko ima otvoreno srce i to me beskrajno raduje. Još jedan poseban koncert iza nas, gdje smo u pjesmi svi zajedno ponovo postali jedno u ritmovima ljubavi. Što još reći, hvala svima i jedva čekam ponovni susret’, poručio je Tony Cetinski.

Istinski romantičar i u Šibeniku je opravdao ulogu velemajstora najznačajnijih regionalnih koncertnih prostora. Nevjerojatnu karijeru sa posebnim zadovoljstvom pretvara u savršeni koncertni program koji oduševljava. Pritom neiscrpnom energijom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Sve ove godine Tony cijelim srcem živi glazbu, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji ne silaze sa vrhova top lista, tek su jedna velika potvrda.

Ipak ponajviše od svega, najveća su mu nagrada, osmijesi i zadovoljna lica ljudi kada koncert završi. Stoga uz još jedno veliko hvala i 'Volim vas od srca', svojoj vjernoj publici na svim godinama podrške i ovoga puta poručuje #samoljubav!

Tekst: Press
Fotografije: Hrvoje Banić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO