split1808221

Kažu kako je najteže nastupiti kući, pred domaćom publikom. Klapa Rišpet dokazala je upravo suprotno. Pred obožavateljima u kako se kaže 'gradskom dvoru', na predivnom Sustipanu u Splitu, održali su sinoć koncert o kojem će se pričati. Nije ovo bila tek prolazna ljetna glazbena večer, bila je ovo prekrasna i uzbudljiva atmosfera uz izvrsnu glazbu i predivan ugođaj, koji su odraz svih napora i rada ekipe iz Rišpeta. Ivo Amulić, Pero Kozomara i društvu na jedinstvenoj lokaciji, potaknuti domaćom publikom koja je pjevala od početka do kraja pružili su više od maksimuma. Dodatno motivirani raspjevanim i rasplesanim obožavateljima, prištuli su im feštu za pamćenje, 'ludu' večer u gradu pod Marjanom, ispunjenu emocijama, radošću, veseljem, predivnim stihovima i nezaobilaznim dalmatinskim ugođajem.

Svi sretnici koji su uhvatili svoje mjesto, splitski Sustipan za koji se tražila ulaznica više, napustili su uz veliki osmijeh i razdragana lica. Klapa Rišpet u svom je prepoznatljivom stilu aranžirala glazbenu odu posvećenu životu i ljubavi, prepunu iznimnih i pozitivnih vibracija.

'Presretan sam! Neopisiv je osjećaj nakon dvije i pol godine od Spaladium arene ponovo nastupiti u svom gradu. Od srca hvala splitskoj publici koja je ispunila čarobni Sustipan i više od dva sata pjevala zajedno s nama od početka do kraja, uključujući i naš aktualni hit “Lipo mi je tu”, koji već 4 tjedna zaredom ne silazi s vrha nacionalne top liste. Ne kaže se bez razloga da je najteže nastupati na domaćem terenu, ali isto tako moram reći i najslađe. Uz jedinstveni ambijent, cijeli koncert smo imali osjećaj da nas prati najveći zbor na svitu. Siguran sam da nam ovo nije zadnji koncert na Sustipanu.' - poručio je Pero Kozomara.

Kao i rasprodana tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku prije nekoliko dana i Sustipan je potvrdio neraskidivu povezanost i ljubav, publike i Rišpeta. Dodatni dokaz je i aktualna HR Top 40 lista na kojoj je Rišpet sa svojim ljetnim hitom 'Lipo mi je tu' neprikosnoveni broj jedan gotovo mjesec dana zaredom.

Za sve koji uživaju u 'dalmatinskim slavujima', ovom prigodom dodajmo i kako Rišpetovci planiraju u idućoj godinu, novi impresivan koncert u Areni Split!

Tekst: Press
Fotografije: Damira Kalajžić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO