ultra1607171

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana festivala, jučerašnjim je programom koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero veličanstveno zatvoren splitski dio petog izdanja festivala ULTRA Europe. Danas je na rasporedu Brač Regatta, a zatim će se najveći ljubitelji elektroničke glazbe zaputiti na Hvar gdje će se održati ekskluzivni ULTRA Beach. Završni ovogodišnji party na rasporedu je u srijedu na otoku Visu.

Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja, a festival je još jednom potvrdio status najvećeg i najvažnijeg međunarodnog događanja u povijesti Hrvatske. Poljud je sinoć posjetio i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion. “Prije svega moram pohvaliti komunalne službe koje su odlično odradile svoj posao. Drago mi je da su organizatori u suradnji s Ministarstvom turizma te Sveučilištem u Splitu pokrenuli veliko istraživanje i analizu koja će pokazati sve benefite koje festival donosi našem gradu i okolici. ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada. Uspjeh ovogodišnje ULTRE i zadovoljstvo naših građana su najbolja garancija za još bolja i veća izdanja u budućnosti“, izjavio je odlično raspoloženi Andro Krstulović Opara koji je zajedno s Joeom Bašićem, direktorom tvrtke MPG Live i organizatorom festivala, posjetiteljima poslužio i veliku rođendansku tortu, nakon čega se uputio do tribina te uživao u glazbi najvećih svjetskih dance glazbenika.

Sinoć su na Poljudu uživala i poznata lica domaće društvene scene - glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi. Nakon veličanstvenog splitskog dijela festivala ULTRA Europe se seli na hrvatske otoke pa će tako svi oni koji se danas nađu na Braču uživati na plaži Zlatni Rat u sklopu Brač Regatte. Sutra je na rasporedu veliki party ULTRA Beach uz nastupe Dash Berlina, Sunnery Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. Closing Party se održava na Visu, točnije na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Tekst: Press

Fotografije: Marin Bastardoo


Fotografije: Niko Goga, Julien Duval, Rutger Geerlin, Ruksa, Stijn De Grauwe, Phillippe Wuyts

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO