S vječnim dance klasicima poput Insomnia, God is a DJ, We Come 1, jedan od najtiražnijih elektronskih sastava na svijetu Faithless Sound System bacio je večeras u plesni trans oko 20 tisuća posjetitelja na splitskoj Discotheque Riva. Prava diskoludnica vladala je splitskom šetnicom, plesalo se od Lučke kapetanije do Sv. Frane, a u house i tecnho ritmovima gibali su se svi - od najmlađih do starijih poklonika slavnih gostiju.

Osim Faithlessa, Sister Bliss i Maxi Jazz, najveća pozornica na otvorenome ugostila je i nizozemskog DJ-a Fedde le Granda koji je ekskluzivno predstavio “Takeover show”. Nastupio je i pionir klupske glazbe, američka house i electro ikona - Felix da Housecat, koji se proslavio hitom “Phantasy Girl”, kao i jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih DJ-a James Zabiela.

Za otvorenje spektakla bio je zadužen pobjednik natjecanja “DJ Battle” Otvorenog radija Aldo Morro, dok je spektakl na Discotheque Riva zatvorio DJ Pero FullHouse, jedan od pionira hrvatske klupske scene.

Naime, nastup popularnih Faightlessa zaintrigirao je ne samo domaće nego i mnogobrojne turiste koji su do Splita odlučili skoknuli isključivo kako bi osjetili beatove kraljeva plesnog podija.

Partyju koji su uveličale glazbene zvijezde pridonijela je i odlična produkcija - veliki stage, zvuk koji izlazi s četiri izvora, bogat vatromet, laser show, pjena party i brojne druge atrakcije.

Laserski show tvrtke Prolight, koji je prošle godine za Carl Coxa dobio prvu nagradu u svijetu na “2011 ILDA Artistic award” za kategoriju “Nightclub/Disco/Rave Show” i ove je godine cijelu večer podizao ionako uzavrelu atmosferu.

Koliko su Splićani s nestrpljenjem iščekivali velik spektakl potvrdila je činjenica da je generalna proba održana dan prije velikog spektakla spontano postala veliki, rasplesani party. Stotine Splićana uživale su uz ritmove dva prerano preminula kralja - Dina Dvornika i Michaela Jacksona. Faithlessi, Sister Bliss i Maxi Jazz, koji su najavili skorašnji odlazak u glazbenu mirovinu, kako doznajemo od organizatora, nisu imali specijalne želje i zahtjeve, osim cateringa tijekom nastupa. Premda su trebali odsjesti u predsjedničkom apartmanu Radissona Blu, zbog sezonske gužve odsjeli su u druga dva alternativna apartmana i zbog toga se nisu žalili.

Tekst: Marijana Sever
Fotografije: Josko Ponos / CROPIX
Izvor: Jutarnji list
{gallery}albumi/split120811:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO