Sinoćnjim nastupom Laidback Lukea, završio je Enter festival 2011. Pijesak splitskih Bačvica sinoć je bio prepunjen s više od pet tisuća posjetitelja željnih dobre zabave, koju su pronašli pohodeći finalnu večer Enter festivala 2011. Odličan posao je obavila zvijezda zadnje večeri, superstar DJ Laidback Luke, koji je čvrstim house ritmovima publiku držao u deliriju za vrijeme cijelog seta, a super posao su odradili i Homeaffairs, Lady Dee i Voi'sa koji su mu bili backup.

U tri dana, koliko je u svom drugom izdanju trajao Enter festival, privukao je čak petnaest tisuća posjetitelja koji su zapalili kultnu  plažu Bačvice. Uzavrela plesna atmosfera potaknuta snažnim beatovima superstar DJeva rezultirali su vrhunskim provodom. Pokazatelj je to kako je ovaj festival u drugoj godini postojanja izrastao u jedan od najvećih beach partya na ovim prostorima. Konstantacija je ovo koja organizatorima sigurno laska, ali i velika odgovornost pred godine koje slijede, kako bi festival i narednih godina bilježio ovakve pozitivne rezultate.

Vidimo se na Enter festivalu 2012.

Tekst: Press
Fotografije: Tomislav Cubelic
{gallery}albumi/split060811:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO