Split se sinoć definitivno potvrdio kao party destinacija broj jedan. Pijesak splitskih Bačvica postao je veliki plesni podij Enter festivala koji je u svom prvom, od tri festivalska dana, privukao više od 4 000 posjetitelja. Zvijezda prvog dana je bio nizozemski superstar DJ, Sander van Doorn, čija je pjesma "Koko" proglašena hitom ovog ljeta u što smo se mogli uvjeriti i prilikom sinoćnjeg nastupa kada je raspametila sve prisutne i atmosferu dovela do usijanja.

Prvi dan Enter festivala je bio vrhunski uvod u dva finalna dana, kada će na Baćvicama nastupati Axwell i Ladback Luke, a pjesak po najavama privući još veći broj posjetitelja. Najveća zvijezda festivala je definitivno član dance atrakcije Swedish House Mafia, DJ Axwell zbog kojeg su primjerice ulaznice za Enter festival, planule i u Španjolskoj. Axwell će Enter festival preuzeti danas, u petak, dok će Laidback Luke svirati u subotu. Enter festival 2011. se održaje od 4. do 6. kolovoza na kultnoj splitskoj plaži Bačvice. Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na ulazu u festival. Cijena dnevne ulaznice iznosi 150 kuna, a festivalske 300 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Tekst: Press
Fotografije: Tomislav Cubelic
{gallery}albumi/split040811:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO