marchi1008221

U magično uređenom ambijentu luksuznog dvorca i marine MARTINIS MARCHI na Šolti u subotu, 6og kolovoza, održan je njihov tradicionalni tematski ljetni party, ove godine obojen čarolijom 'La Dolce Vita'. Jedinstveni koncept u koji svake godine tim Martinis Marchi spaja užitak i diskretan luksuz kroz vrhunsku tematsku zabavu, gastronomiju, umjetnost i modu, pruža nezaboravan osjećaj svima koji su uspjeli biti dio spektakla u ovoj prekrasnoj oazi na Jadranu.

Okupljeni gosti, vlasnici skupocijenih Sunseeker jahti, gosti poznatog baštinskog hotela-dvorca, koji u diskreciji ugošćuje brojna svjetska imena iz poslovnog, sportskog i zabavnog svijeta ali i stanovnici i gosti cijelog otoka Šolte, uz izuzetan interes, i ove godine su potpuno ispunili Matinis Marchi marinu tijekom proteklog vikenda i održavanja nove tematske ljetne zabave u Maslinici.

Vruće sunčane dane gosti su sa oduševljenjem kratili adrenalinskim aktivnostima uz atraktivne morske “igračke” tvrtke FLITE a oni koji su bili željni istraživanja ljepota otoka su uživali u panoramskim bešumnim vožnjama u luksuznim limuzinama partnera Jolly-Autoline, Maybachu GLS ili novoj električnoj limuzini MERCEDESU EQS. Popodneva su bila rezervirana za umjetničke izložbe i slikarske radionice ili jednostavno lijeno uživanje u morskim radostima u čistom tirkiznom moru uz Italicus koktele ili čašicu poznatog Mumm šampanjca.

Uz, kažu, najljepši zalazak sunca na Jadranu, usljedilo je službeno otvorenje i zahvala prokurista Martinis Marchi imanja, g. Ivana Kureta svom vrijednom timu na pripremi ovako zahtjevnog događanja i to; Mariji Gamulin - organizatorici događanja i marketinga, Frani Cecić Acosti - voditelju marine, Toniju Milošu - voditelju restorana te Tihani Mravak Sivić – voditeljici baštinskog hotela. Zahvala se nastavila i svim partnerima događanja, te najviše vjernim gostima, koji se svake godine vraćaju na ovo svima posebno mjesto! „Iako je ovo velika 11a godina zaredom, bilježimo veliki broj naših dragih uzvanika koji nisu propustili ni jedan prvi vikend u kolovozu uživati upravo ovdje sa nama, što nas dodatno veseli i motivira!“- zaključio je ponosno Ivan Kuret.

Nizali su se plesno - akrobatski performansi i glazbene točke obojene nostalgičnim melodijama Italije davnih 60ih godina posebno izrežirane upravo za ovo događanje, kao i poznate Vespe iz tog vremena, koje su postale omiljen dodatak svim fotografijama uzvanika.

Tijekom večere, posjetitelji su uživali i u modnom predstavljanju IKONA kolekcije koja je nastala kao rezultat suradnje dizajnerice Kristine Burje - KRIE dizajn, stilistice Ive Gradišer i voditeljice Marijane Batinić. Tri kreativne snage stvorile su kolekciju koja je bezvremenska i inspirativna, baš kao i posjed Martinis Marchi, gdje su i snimale nedavno kampanju za istu. Kolekcija, predstavljena kroz žive lutke u bajkovitoj kulisi i uređenju vrtova dvorca, bila je kao modna čarolija koja je oduševila goste koji vole uživati u diskreciji i odmoru kakav se rijetko može naći, uz izuzetne, još uvijek skrivene ljepote naše obale, jedinstvenih lokacija i vrhunske gastronomske ponude.

Zabava pod zvijezdama se nastavila u raskošnim vrtovima dvorca na predivno uređenom travnjaku koji je podsjećao na najotmjenije i glamurozne zabave u predstolnici mode, umjetnosti i zabave, Italiji. Uživanje u delicijama upotpunilo je sljubljivanje uz vrhunska vina Litterarii vinarije kao i nezaobilazna voda Jana. Uz luksuzni buffet probrano društvo uživalo je u poznatim melodijama glazbe 60ih godina kroz koju je The Swingers bend vještom interpretacijom probudio nostalgiju za tim lijepim vremenima. Za malo moderniji zvuk pobrinuo se poseban gost iznenađenja, njemačka pjevačka zvijezda Marc Terenzi.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO