pravila1502191

Komentari i reakcije obožavatelja na koncert u splitskom CineStaru, poput „Neočekivano, zabavno, potpuno novo, fantastično, najbolje ikad, ogroman trud“, te mnogi drugi komplimenti, dečkima iz grupe su samo poticaj za dalje i pokazatelj da su na dobrom putu jer je njihov rad, definitivno prepoznat od strane publike, a to je i ono najbitnije.

Naime, u CineStaru u Jockeru, održan je live 3D spektakl grupe Pravila igre, okupivši brojne obožavatelje koji su uživali u svakom trenutku koncerta. Dečki su zapalili sve prisutne svojom izvedbom za koju su pokupili brojne ovacije, a iznenađenja i pozitivne energije, nije nedostajalo. Prepuna dvorana, osmijesi, maštovita produkcija i specijalni efekti, bez daha su ostavili sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u posebnom i nikad viđenom, audio - vizualnom događaju i iskustvu koje se pamti, te koji je jednako tako nadmašio sva očekivanja.

„Definitivno najbolji koncert na dosadašnjem dijelu turneje. Stvarno smo uživali. Splitska publika nešto je posebno i definitivno zaslužuje naš apaluz. Jedva čekamo reprizu jer 'nima Splita do Splita'„ - dodaju momci iz grupe.

Emotivne ljubavne pjesme poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnoge druge, odzvanjale su splitskim CineStarom. Efekti koji su se izmjenjivali na velikom platnu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a cijeli je koncert bio poput kronološki posložene ljubavne priče s kojom se većina ljudi može poistovjetiti.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske, a Nakon Splita, slijede redom Varaždin i na kraju Zagreb. Veljača je mjesec zaljubljenih, a ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer uz vrlo maštovit i emotivan događaj. Ne propustite ovu posebnu priliku u svome gradu i već danas nabavite ulaznice za nekoga tko vam je drag i zajedno s momcima iz grupe, stvarajte uspomene.

Ulaznice za koncert u Varaždinu, po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO