CineStar Split - Grupa Pravila igre - 15.02. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. veljače 2019. god. u 14:41

pravila1502191

 

Komentari i reakcije obožavatelja na koncert u splitskom CineStaru, poput „Neočekivano, zabavno, potpuno novo, fantastično, najbolje ikad, ogroman trud“, te mnogi drugi komplimenti, dečkima iz grupe su samo poticaj za dalje i pokazatelj da su na dobrom putu jer je njihov rad, definitivno prepoznat od strane publike, a to je i ono najbitnije.

 

Naime, u CineStaru u Jockeru, održan je live 3D spektakl grupe Pravila igre, okupivši brojne obožavatelje koji su uživali u svakom trenutku koncerta. Dečki su zapalili sve prisutne svojom izvedbom za koju su pokupili brojne ovacije, a iznenađenja i pozitivne energije, nije nedostajalo. Prepuna dvorana, osmijesi, maštovita produkcija i specijalni efekti, bez daha su ostavili sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u posebnom i nikad viđenom, audio - vizualnom događaju i iskustvu koje se pamti, te koji je jednako tako nadmašio sva očekivanja.

 

„Definitivno najbolji koncert na dosadašnjem dijelu turneje. Stvarno smo uživali. Splitska publika nešto je posebno i definitivno zaslužuje naš apaluz. Jedva čekamo reprizu jer 'nima Splita do Splita'„ - dodaju momci iz grupe.

 

Emotivne ljubavne pjesme poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnoge druge, odzvanjale su splitskim CineStarom. Efekti koji su se izmjenjivali na velikom platnu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a cijeli je koncert bio poput kronološki posložene ljubavne priče s kojom se većina ljudi može poistovjetiti.

 

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske, a Nakon Splita, slijede redom Varaždin i na kraju Zagreb. Veljača je mjesec zaljubljenih, a ova turneja je definitivno dobar način za provesti divnu i nezaboravnu večer uz vrlo maštovit i emotivan događaj. Ne propustite ovu posebnu priliku u svome gradu i već danas nabavite ulaznice za nekoga tko vam je drag i zajedno s momcima iz grupe, stvarajte uspomene.

 

Ulaznice za koncert u Varaždinu, po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.