central0408171

Hrvatska je posljednjih godina postala prava perjanica kad su festivali i vrhunski partiji u pitanju. Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima glazbeno - scenski spektakl La Fiesta koji je upravo proslavio godišnjicu jednim od najboljih ljetnih partija u splitskom klubu Central. Performeri okupljeni u La Fiesti dolaze iz cijelog svijeta. Mahom su to vrhunski plesači, akrobati i glazbenici koji su svoje umijeće stekli napornim treninzima i nastupima u nekim od najboljih svjetskih destinacija kao što su Ibiza, London ili Pariz.

Iako naizgled nezahtjevna, koreografija za ove nastupe uvježbava se danima, a kostimi koji ostavljaju bez daha ručno su rađeni za svakog performera zasebno. Svim ovim izvođačima zajednička je ljubav prema Hrvatskoj. Mnogi od njih ovdje nastupaju posljednjih nekoliko godina i kako ističu našu su zemlju zavoljeli i ostaju ovdje gotovo cijele godine.

Na rođendanskom partiju u splitskom Centralu nastupili su i glazbenici, violinist Miguel Lara, gitarist Manuel Moore, bio je tu i show atraktivnih akrobata na svili, koji su svoje umijeće stekli u Cirque de Soleil, a publika ih je ispratila ovacijama. La Fiesta svoj show nastavlja u najboljim klubovima diljem Hrvatske, a novo splitsko druženje u Centralu najavljuje za 18. kolovoza kada će se održati show pod imenom Circus Harmony.

Tekst: Press
Fotografije: Luka Kivela

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO