Najjužniji open air festival u Hrvatskoj „zapalio" je plažu Banje! SIGMA je oduševila fenomenalnim setom od sat i pol u kojem su uživali brojni Dubrovčani, Zagrepčani, ali i strani ljubitelji elektronske glazbe koji su stigli iz Francuske, SAD-a, Španjolske, Velike Britanije, Australije i brojnih drugih zemalja. Plaža Banje koja je izgledala bolje nego ikad, gorjela je uz Sigmine prepoznatljive hitove kao što su „Nobody to love", „Coming home" „Changing", „Glitter ball" i brojni drugi zbog kojih su najpoznatji bass duo na svijetu. Odlična komunikacija s publikom doživjela je vrhunac u trenutku kad su brojni fanovi SIGME zaplesali na pozornici, a do potpunog usijanja fenomenalno ih je vodio izvrsni MC Justyce.

Pored ovog nastupa koji je oduševio publiku na glavnoj dubrovačkoj plaži, program se preselio samo nekoliko metara dalje, u LAZARETE gdje su za vrhunsku elektroniku bili zaduženi ANADA, RESSLESS i AMIRALI.

Dok su na plaži Banje tekle pripreme za nastup SIGME, na Mrtvom moru na Lokrumu nastupio je popularni nizozemski DJ MAESTRO koji je predstavio najnoviju soul / funk kompilaciju Nine Simone pod imenom „DJ Maestro Presents Nina Simone Little Blue Girl Remixed!"

Večeras na Banjama nastupa headliner drugog dana festivala - CLEAN BANDIT u formi DJ seta. Ovi miljenici publike sa svojim mega hitom „Rather be" doslovno su poharali radijske etere diljem svijeta, a danas će s tom, ali i drugim vrhunskim pjesmama ponovo dovesti brojne posjetitelje na plažu s najljepšim pogledom na Jadranu.

Ovo je prva hrvatska sezona open air festivala na nekoliko floorova, a s obzirom na vruću atmosferu koju CMA CORONA SUNSET donosi, nema sumnje da će uz Japan, Veliku Britaniju, Meksiko, Dubai, Indiju, Australiju i druge zemlje i Hrvatska postati standardni domaćin ovog planetarno popularnog događaja.

Ulaznice za večerašnji nastup Clean Bandit DJ seta, po cijeni od 150 kuna možete cijeli dan kupiti na ulazu u plažu Banje ili putem sustava Eventim (www.eventim.hr).

Tekst: Press
Fotografije: Božo Radić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO