Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Dance Affairs - 30.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. travnja 2019. god. u 07:45

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Viva Band - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. ožujka 2019. god. u 12:08

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Viva Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Splitski Škver - St. Patricks Day - 16.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. ožujka 2019. god. u 12:30

skver1603191

 

Split je proteklog vikenda ponovno opravdao svoj status epicentra hedonizma. Najbolji tulumi na Jadranu, zna se, upravo su u ovom dalmatinskom velegradu, a jedan takav odvio se na sasvim neočekivanoj lokaciji. U pitanju nije bio noćni klub, kafić ili bar, već splitski Škver! Hala 'Ljevaonica' u Brodosplitu na jednu večer postala je 'Jameson Škver' i pomoću čarobne ruke svima dragog Irca, gospodina John Jamesona, utemeljitelja najpoznatijeg irskog whiskeya, pretvorila se u mjesto fenomenalnog provoda i najveselije proslave St. Patricks Day-a - svjetskog sinonima sjajnog raspoloženja i zabave.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - XXS Band - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. ožujka 2019. god. u 12:29

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci XXS Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Central Club Split - Gramophonedzie - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. ožujka 2019. god. u 12:26

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.