Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Makarana bar Makarska - The Old Rome party - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. kolovoza 2018. god. u 15:49

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz The Old Rome party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - White party - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 10:35

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz White party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Friday - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 10:31

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Central Club Split - Klingande / Friday - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 10:27

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz odličnog Klingande. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
585 club Bol - Niki Belucci - 02.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. kolovoza 2018. god. u 23:28

 

U četvrtak u najljepšem hrvatskom klubu na otvorenom, bračkom 585, nastupila je najtraženija i najatraktivnija DJ-ica na svijetu, Niki Belucci. Poznata po svojem sexy, vizualnom nastupu, Niki je privukla i muškarce i žene u podjednakom broju te je oduševila publiku odličnim nastupom kojim nije davala mira na plesnom podiju.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 134

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.