Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Makarana Bar Makarska - Friday - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. srpnja 2017. god. u 18:35

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Amfora Grand Beach Resort Hvar - ULTRA Beach - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. srpnja 2017. god. u 14:35

ultra1807171

 

Iako je službeni dio festivala ULTRA Europe završio, najveći i najodvažniji obožavatelji elektroničke glazbe uputili su se na jedan od najljepših hrvatskih otoka. Ekskluzivni party ULTRA Beach okupio je 5000 zaljubljenika na Hvaru, a na atraktivnoj pozornici ispred hotela Amfora Grand Beach Resort uslijedila je prava nizozemska glazbena rapsodija predvođena Dash Berlinom!


Opširnije...
 
Stadion Poljud Split - Ultra Europe - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. god. u 18:02

ultra1607171

 

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana festivala, jučerašnjim je programom koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero veličanstveno zatvoren splitski dio petog izdanja festivala ULTRA Europe. Danas je na rasporedu Brač Regatta, a zatim će se najveći ljubitelji elektroničke glazbe zaputiti na Hvar gdje će se održati ekskluzivni ULTRA Beach. Završni ovogodišnji party na rasporedu je u srijedu na otoku Visu.


Opširnije...
 
Stadion Poljud Split - Ultra Europe - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. srpnja 2017. god. u 19:32

ultra1507171

 

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila početak petog izdanja festivala ULTRA Europe, jučerašnji je program ponovo oduševio tisuće rasplesanih partijanera. Povremeni jak vjetar nije nimalo zasmetao posjetitelje koji su s nestrpljenjem iščekivali nastupe najvećih zvijezda elektroničke scene.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Saturday party - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. srpnja 2017. god. u 19:31

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Saturday party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.