Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Saturday party - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. kolovoza 2017. god. u 00:55

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna subotnja noć, puna sreće, veselja i odlične glazbe. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Central Club Split - La Fiesta - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. kolovoza 2017. god. u 18:45

central0408171

 

Hrvatska je posljednjih godina postala prava perjanica kad su festivali i vrhunski partiji u pitanju. Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima glazbeno - scenski spektakl La Fiesta koji je upravo proslavio godišnjicu jednim od najboljih ljetnih partija u splitskom klubu Central. Performeri okupljeni u La Fiesti dolaze iz cijelog svijeta. Mahom su to vrhunski plesači, akrobati i glazbenici koji su svoje umijeće stekli napornim treninzima i nastupima u nekim od najboljih svjetskih destinacija kao što su Ibiza, London ili Pariz.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Saturday party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. srpnja 2017. god. u 18:54

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Saturday party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Central Club Split - ZOO Project / Friday - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. srpnja 2017. god. u 18:53

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo uz ZOO Project / Friday party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Friday - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. srpnja 2017. god. u 18:42

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.