Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Sandi Cenov - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. prosinca 2018. god. u 12:32

 

U utorak je na koncertu Sandija Cenova u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Spaladium Arena Split - Mišo Kovač - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. prosinca 2018. god. u 18:42

arena2212181

 

Sinoć je u splitskoj Spaladium Areni održan veliki koncert Miše Kovača pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može', pred više od 12 000 obožavatelja. Glazbena legenda regionalne scene, čim je stupio na veliku pozornicu izazvao je opće oduševljenje svoje publike. Ulaznica za ovaj koncert zadnjih nekoliko dana postala  je najtraženiji papirić u gradu pod Marjanom, što ne čudi s obzirom da je prošlo pune četiri godine od zadnjeg velikog koncerta prvog brka estrade u Splitu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Saturday Night - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:25

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Nick-a. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Dražen Zečić - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. prosinca 2018. god. u 14:26

 

U petak je na koncertu Dražena Zečića u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Tony Cetinski - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:32

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je mirkofon u ruke uzeo velika glazbena zvijezda Tony Cetinski. Nastup najveće glazbene dive na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrili svog omiljenog pjevača, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući Tonyjeve hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Tonya sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 139

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.