Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - The Yacht Week Friday - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. god. u 17:32

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week Friday'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Saturday party - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. god. u 13:29

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Saturday party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week Friday - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. god. u 18:37

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week Friday'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Thursday - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. kolovoza 2017. god. u 18:21

 

U četvrtak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz poseban Male Erotic Show 'Total Knockout'. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Sunday party - 06.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 08. kolovoza 2017. god. u 00:56

 

U nedjelju je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.