Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - The Yacht Week - 01.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 21:19

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Sergej Ćetković - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. god. u 21:58

 

Sergej Ćetković nastupio je u subotu u Vanilli u Splitu i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa Sergejem, koji je pun energije zapalio sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Zadar - Taste and Travel festival - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. kolovoza 2017. god. u 22:53

taste2608171

 

Virovitički rock bend Vatra rasplesao je brojne posjetitelje ispunjene zadarske rive i na najljepši način obilježio nezaboravnu subotnju večer Taste and Travel festivala. Frontmen Vatre Ivan Dečak i odlično raspoloženi, rasplesani članovi benda nisu skrivali oduševljenje veselim druženjem u jednom od svojih najdražih gradova, a kroz vruću ljetnu noć, Zadrom su se orili hitovi Tango, Tremolo, Gorim i brojni drugi. U posebnoj ljetnoj večeri, Vatra je po prvi puta uživo izvela novu pjesmu Sekvoje, te emotivnom izvedbom sa Zadranima proslavila uspješnih 18 godina postojanja. Uz nezaboravan provod na koncertu, članovi virovitičkog benda nisu skrivali oduševljenje gastro ponudom Festivala. Ivan Dečak pohvalio je izvrstan izbor od čak 50 vrsta domaćih piva predstavljenih u sklopu Craft Beer festivala, a kao ljubitelju morskih specijaliteta, iznimno mu se svidio i burger od tune.


Opširnije...
 
Zadar - Taste and Travel festival - 25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. kolovoza 2017. god. u 15:27

taste2508171

 

Legende hrvatske dance scene Kuzma & Shaka Zulu rasplesali su brojne posjetitelje koje su na zadarsku rivu privukli vrhunski zabavni program i odlična gastro ponuda Taste and Travel festivala. Splitski dvojac dobro poznat po energičnim nastupima i ljetnim hitovima, Zadrane i njihove goste osvojio je izvedbama pjesama Ruke gore, U mojoj ulici i Majstori s mora te jedinstveni ljetni plesni podij tik uz more, ispunio do posljednjeg mjesta. Spoj dobre glazbe i domaćih delicija pokazao se kao pun pogodak, a u vrhunskom festivalskom konceptu posjetitelji će uživati i narednih dana.


Opširnije...
 
Dubrovnik - Tony Cetinski - 24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. kolovoza 2017. god. u 17:21

dubrovnik2408171

 

Posebna glazbena zvijezda sinoć je osvijetlila dubrovačko nebo. Iznimnim koncertom Tonija Cetinskog, završeno je naime ovogodišnje trinaesto izdanje 'Zvijezde pod zvijezdama', koncertnog programa koji tijekom ljetnih mjeseci organiziraju Jadranski luksuzni hoteli. Regionalni glazbenik, čiji albumi dostižu dijamantne naklade, nakon četiri godine ponovno je nastupio na prepunoj Vala plaži, Hotela Dubrovnik Palace pod zvijezdama.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.