Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Saturday Night - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. rujna 2017. god. u 20:38

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Tonyja Sancheza. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vir - Virsko ljeto: Toni Cetinski - 16.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. rujna 2017. god. u 18:05

vir1609171

 

Toni Cetinski zarukama i pjesmom zatvorio je Virsko ljeto! Iako naslov sugerira drugačije, na žalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, srce Tonija Cetinskog čvrsto je zaključano. To međutim ne znači, da ne može na najbolji mogući način nekome uljepšati najromantičniji trenutak u životu. Upravo to dogodilo se u sklopu Tonijevog velemajstorskog koncerta na Viru, kojim je završena ovogodišnja manifestacija Virsko ljeto. Koncert je jedan od posjetitelja, iskoristio kako bi zaprosio svoju djevojku, a sve uz pjesmu 'Kad žena zavoli', koju im je Toni otpjevao i zaželio sreću u budućem životu.


Opširnije...
 
Central Club Split - La Fiesta - 15.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 18. rujna 2017. god. u 13:31

central1509171

 

Hrvatska je posljednjih godina postala prava perjanica kad su festivali i vrhunski partiji u pitanju. Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima glazbeno - scenski spektakl La Fiesta. Performeri okupljeni u La Fiesti dolaze iz cijelog svijeta. Mahom su to vrhunski plesači, akrobati i glazbenici koji su svoje umijeće stekli napornim treninzima i nastupima u nekim od najboljih svjetskih destinacija kao što su Ibiza, London ili Pariz.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week - 08.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. rujna 2017. god. u 19:18

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Saturday - 02.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. rujna 2017. god. u 19:03

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Tonyja Sancheza. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.