Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Saturday Night - 08.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:25

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć uz odličnog DJ Nick-a. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Dražen Zečić - 30.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. prosinca 2018. god. u 14:26

 

U petak je na koncertu Dražena Zečića u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Tony Cetinski - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:32

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je mirkofon u ruke uzeo velika glazbena zvijezda Tony Cetinski. Nastup najveće glazbene dive na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrili svog omiljenog pjevača, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući Tonyjeve hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Tonya sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 23.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 28. studenog 2018. god. u 14:21

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Central Club Split - Venus party - 17.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 12:49

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 134

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.